Pages

Thursday, September 8, 2011

Uppe med tuppen!

Steg upp klockan sex idag pigg som en lärka och började fixa inför dagen. Jag pysslade om sjuklingen med lite varm panodil och c-vitamin och matade katterna som sprang runt som dårar och förde väsen.

Eftersom sambon skulle ringa och sjukanmäla sig om en liten stund så satt han uppe och drack panodilen och vi småpratade lite om allt möjligt. Eftersom dom hade ändrat lokal på schemat igår och jag inte kollade det på morgonen så gick vi till fel skola igår morse, begåvat jag vet. Så idag tänkte jag att jag skulle vara on top of things och kolla lokalen, eftersom jag snart skulle med bussen så började jag bli en aningen stressad men tänkte att jag hinner innan jag dånar iväg. Och det var tur det, för vi börjar inte förrän 10.15 idag......now what? Klockan är sju och det är inte tal om att lägga sig igen, jag är morgonmänniska och är jag uppe så är jag! Ja....lite frukost, kanske lite studier, eller en bra bok för att börja dagen, varför inte? Jag förmodar att sjuklingen kommer att krypa ner i sängen igen så fort han druckit klart, hoppas han repar sig över helgen!

Ha en fin torsdag!

Adios!

3 comments:

Trillingnöten said...

Herregud! Pigg som en lärka dessutom! Jisses :) Du kanske också är sjuk? :)

my said...

Wow! Hejja dig! Själv tog jag en välbehövd sovmorgon och sitter nu med frukosten lagom till lunchtid, hehe.

Hoppas du får en fin dag och att richan repar sig!
Kramar till er, hela lilla familjen

finelinan said...

Du verkar ha lite dålig koll. Och jag måste erkänna att det hade varit riktigt roligt om du först går till fel skola, och sen kommer 2 timmar för tidigt... =)

Var pluggar du?