Pages

Wednesday, September 21, 2011

Fancy juice

Jag har glömt att uppdatera er på sambons jobb. Vi fick mycket goda nyheter för ett tag sen då det blev bestämt att sambon inte bara fick förlängt utan dessutom heltid! :) Vi blev naturligtvis överlyckliga då vår ekonomiska situation förändras mycket i och med detta. Det känns skönt att veta att det kommer in pengar varje månad, istället för att känna press att behöva jobba när man egentligen borde plugga, eller ångest över att man köpte den där koftan eftersom man inte fått så många pass på jobb denna månaden. Framför allt så känns det skönt att kunna boka en resa till USA till jul utan att undra hur man nu ska klara av räkningarna efter flygbiljetterna, det känns fenomenalt skönt! Så tänker jag iallafall!

Sambon tycker likadant, fast mest gläds han åt att han nu kan köpa den lite dyrar juicen som faktiskt smakar bättre berättade han igår! Världens lyx att kunna köpa godmorgon juice för hela 19 kronor istället för någon tysk variant som kostar 10 kronor. Han är i juice himmelriket!

Lyxigt värre!  


För övrigt så har sambon och jag även börjat träna, nu jäklar alltså är det slut på latandet!
Vi kör först ett träningsprogram med vikter hemma, sen joggar vi. Det är lite si och så för sambon joggar i min mening alldeles för fort. Jag är definitivt den som håller ner farten, men jag har hört att man inte ska jogga så fort, speciellt inte i början herregud. Jag håller ju på att avlida dom sista minuterna. Jag säger till honom att han inte ska springa så fort, men han verkar ha svårt för att sakta ner, jaja, han skulle aldrig våga springa ifrån mig så han blir så illa tvungen att dra ner på tempot. Igår var andra dagen, vi kör varannan dag har vi sagt, och när vi kom hem var mina lår som gelé. Men jag mår bra idag och det känns faktiskt skönt att röra på sig lite. Jag har alltid varit anti träning, och speciellt löpning av alla slag, men det är faktiskt ganska kul, jag hade nog inte gjort det själv, men när man är två är det roligt, och man peppar varandra. Sen när man väl kommer in i det så kanske man är mer motiverad att springa själv, jag hoppas det! Det är kanske dessutom roligare efter ett tag när man orkar lite längre distanser och inte ser ut som en smältande geléklump efter 500 meter! ;)

Styrketräningen behövs också har jag märkt då det till min stora förfära uppdagades att jag bara klarar av 3 riktiga push ups! Målet är att klara fem vid månadens slut! Heja mig!

Nej nu blir det hemtenta för hela slanten!

Adios!

2 comments:

Trillingnöten said...

Härligt med jobbet till killen!! superkul!! Visst är det skönt att slippa tänka på pengar hela tiden :)
och bra med träningen! Jag kan rekommendera den här hemsidan: bodyrock.tv som har massor med workouts man kan göra hemma. Superjobbigt, men korta och intensiva. Vissa behöver man redskap till, men det går att modifiera. Jag är helt såld :)

Swedish Army Wife said...

Vad gott med juice, nu saknar jag God Morgons apelsinjuice med fruktkött! Duktigt av er att träna, jag har faktiskt tänkt be G börja jogga med mig också men jag är lite rädd för att han kommer förvandlas till värsta drill sergeant och tvinga mig göra enhands-armhävningar och så. Vi får se, han har också ett jäkla tempo och man vill ju springa i sin egen takt särskilt som du säger i början :)