Pages

Monday, September 26, 2011

Rysare!

Gårdagens match blev en riktig rysare. Vi har ju skaffat gamepassoch varje söndag är det game night hemma hos oss numera. R bjöd hit en kollega från jobb och efter middag bestående av tacos var det dags för Buffalo Bills vs New England Patriots! Bills har börjat säsongen riktigt bra men efter flera säsongers totala katastrof så hade vi våra tvivel att dom faktiskt skulle kunna slå Patriots som har varit i superbowl (och vunnit hela skiten) x antal gånger dom senaste åren. Och det började inte bra, i halvtid lån Bills under med 21-0 och sambon begravde händerna i ansiktet och undrade lite skämtsamt och vi skulle titta på en annan match kanske. Men se...efter halvtid kom våra Bills tillbaka och skrällde till med 17 raka poäng, och dom fortsatte, tills dom låg lika! Med hjärtat i halsgropen stod jag och sambon och hoppade på soffan när det var 3 sekunder kvar och Bills bara behövde ett fieldgoal för att ta hem segern med 3 poäng. Nu brukar dom inte missa så ofta, men det händer ju...så vi vågade inte fira i förväg......men den satt som en smäck och sambons lycka var total! Dom senaste 15 matcherna Bills har spelat mot Patriots  så har dom inte vunnit en enda gång så detta var helt underbart! En mycket lycklig R somnade som en sten efter matchen, där han dom sista 30 minuterna lidit av oerhörd nervositet och hjärtklappning, jag har aldrig sett honom så uppe i varv, stackarn, detta är kanske inte bra för hälsan??

Iallfall, igår mådde jag äntligen bättre efter att har varit kass sedan  i torsdags. Det har varit en riktig sjukhelg och jag har snörvlat och snorat överallt! Men nu är det bra! Och med det så hoppas jag att vi kan träna idag och att jag kan få något gjort!

Projektplanen står på schemat, dessutom åste jag vika all tvätt från igår (tvätten var inte torr när matchen  började så det blev inte vikt eftersom man inte kan göra det när man kollar fotboll såklart ;)

Vi fick även bokat biljetter till USA!!!! Wooohooo! Vi flyger hem den 20 December och kommer tillbaka den 3 Januari! Yes yes yes!!!!

Glömde säga att söndagen bjöd på strålande höstväder med....sommarvärme??!!!! WTF...det var varmt, vi hade t-shirt och satt i solen och svettades.....det är inte klokt......vädret är helt upp och ner...men det var underbart..helt fantastiskt underbart!

Men nu måste jag nerpå stan och uträtta ett ärende!

Hoppas ni får en fin måndag allihopa!

Tjingeling

2 comments:

Trillingnöten said...

Vad skönt att du mår bättre! Vad härligt att få åka till USA!!! Jag är så avis! Vad tusan :)

Madeleine said...

Åhh vad härligt att åka tillbaka till USA :) Avis!!