Pages

Wednesday, September 14, 2011

Starka vindar

viner här idag! Det blåser så det skallrar i balkongrutorna och jag har absolut ingen lust att ge mig ut i blåsten! Jag måste göra det förr eller senare för sambons busskort måste förnyas och sen så har vi slut på mjölk!

Idag känns det dock lite bättre över lag, jag har kokat ägg och druckit lite kaffe och är rätt så redo att ta mig an dagens uppgifter (dvs cykla i stormvindar)!

Fick mecenat kortet idag med posten och för en gångs skull så tog jag mig tid att kolla igenom vad som finns. Det finns ju en himla massa studentrabatter på alla möjliga ställen som man inte visste om. Det senaste är Ica.....om man blir Ica student så får man rabatt på mat, en matlåda och möjlighet till dubbelrabatt och dubbel bonus när jag handlar.....va? How do I not know about this??! Måste genast undersökas!

För övrigt så försökte jag ta lite foton med katterna idag men dom ville absolut inte synas på bild tillsammans med mig. Jag lyckades fånga mig och Lucas på ett, men han ger en blick som kan döda så jag valde att radera sur-bilden. Ziggy slingrade och ålade som en liten ål och ville inte för en sekund sitta still så jag gav upp. Nu springer dom rundor här. Jag har plockat fram deras tunnel och glädjen är stor eftersom den inte varit framme på ett bra tag. När jag funderar på det såhär nu så är det faktiskt så att den inte har varit framme sen innan Ziggy kom till oss. Den har alltid varit väldigt populär och verkar vara så fortfarande. Bra, då har dom att göra!

Nu ska jag käka lite frukost och så tänkte jag dela med mig av denna underbara videosnutt som jag hittade på youtube! Det är från tv4:s dansfeber och jag höll på att skratta ihjäl mig! Jag tycker dom gör det riktigt bra!  Enjoy!

4 comments:

Trillingnöten said...

Vad härligt med studentrabatter! jag var alltid så lat att jag inte kollade upp det där...kanske man skulle ha gjort!

finelinan said...

Det där med ICA undersökte jag idag. Men skaffa icabanken, ica bankkort och konto i icabanken, NEJ TACK!

Swedish Army Wife said...

Fy fasen vad bra klipp, haha! Tobbe var ju riktigt duktig med att svänga på höfterna, det märks att han kan dansa..hehe..

Stef said...

Trillingnöten: Nej jag har inte gjort det innan heller men det finns en del bra grejer där.

Finelinan: Ja jag såg det sen, är inte heller så intresserad av att ha ett ica bankkort!

Helena: Hehe eller hur, jag tyckte dom var duktiga som attans!