Pages

Monday, September 12, 2011

Morgonstund har guld i mun!

Som man säger! Idag har vi inga lektioner utan det är eget arbete. Det är ganska skönt ibland att inte behöva åka in till Malmö utan att kunna stanna i stan, antingen jobba på biblioteket eller hemma. Ibland kan det vara svårt att komma igång med studierna hemma men jag fick ett tips av några tjejer i skolan att ta en rask och lagom lång promenad innan jag börjar. Då kommer man ut och ifrån det sömniga så att säga och då är man peppad när man kommer tillbaka. Att jag inte har tänkt på det. Man är ju alltid redo att köra igång när man kommer till skolan, varför, jo för att man har tagit sig dit, man har cyklat och gått och en kopp kaffe på det så kör man! Bra, så det ska jag göra idag!

Just nu kokar jag ägg! Det är så gott med ägg på mackan, och så lite majonäs på det! Oslagbart, en kopp kaffe och ett glas med c-vitamin så är man rätt så redo att röra på sig sen.

Jag har lite andra ärenden jag måste ta hand om idag också dock. Jag måste ringa till högskolan och reda ut det här med mina poäng, eftersom jag nu har dator igen så har jag försökt forska lite i vad det skulle kunna vara som inte har blivit registrerat och jag tror mig veta vad det är. Det finns nämligen bara ett delmoment i den kursen som är värd 3 hp. Och jag är lugn som en filbunke för jag vet att vi blev godkända och det var dessutom ett grupparbete så jag kan höra med dom andra om dom har fått sina hp eller om hon glömt hela vår grupp! Iallfall, jag har ju backup om det skulle strula, det är lite svårare om man är själv om dom nu skulle börja debattera något, är man en hel grupp så har man ju fler som kan intyga och presentera arbetet! Men som sagt jag vill reda ut det omedelbums så jag ska ringa idag, måste bara lista ut vem jag ska ringa till!

Sen ska jag ringa försäkringsbolaget för vår minsting är inte försäkrad än, jag vet, dåligt men jag tänkte göra det och sen glömde jag bort det och ja ni vet hur det blir! Men idag ska jag ringa!

Sambon är i skolan, jag väckte honom och undrade om han hade tänkt gå eftersom han skulle vara där om 15 min. Det hade han och då fick han eld i baken kan jag säga, hehe! Iallfall, han mår mycket bättre nu och efter skolan ska vi till banken för att fixa ett par grejer. Ojoj så mycket roligt jag har framför mig idag! ;)

Solen skiner och det ser ut att bli en härligt septemberdag idag! Nu ska jag ta mina ägg och komma igång!

Adios Amigos!

4 comments:

Trillingnöten said...

Tänk vad mycket man har att göra fast man är hemma en dag! :) Jag hoppas det löser sig med de där poängen. Vissa lärare är väldigt sega!

Christel said...

Vilka fina bilder!

Stef said...

Trillingnöten: Ja eller hur, alltid busy busy! Ja jag fick inte tag på någon idag så jag provar igen imorgon, annars får det vänta till torsdag då jag ska till skolan igen.

Christel: tackar! :)

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Vilka underbara bilder på katten, hur söt som helst!

Va kul att du hittat in till mig! Ska sätta mig och läsa lite här hos dig nu! :)