Pages

Wednesday, September 28, 2011
Gårdagen bestod utav plugg och sen städ av lägenhet. Efter det blev det middag med J och G på tusen och 2. Älskar deras ruskigt goda hamburgare! Mums! Så, så spännande var den den dagen!

Idag kommer att se ungerfär likadan ut, plugg och säkert städ när jag kommer hem, disk och sånt roligt ni vet.

Det som är bra är att vi har fantastiskt strålande höstväder med soliga och varma dagar, det som är dåligt är att man måste sitta inne och jobba på sitt projekt...attsingen!

Det är svårt att hitta motivation känns det som just nu, både till plugg och till annat. Hjälp mig, har ni några bra tips på hur man peppar sig själv? Det känns segt som kola! Tips är välkomna!

Bilden är från google

Hej och hå!

2 comments:

Trillingnöten said...

Plugg, plugg, plugg :) Ibland händer det inte massor av spännande saker, men den mentala utvecklingen går framåt! haha

Swedish Army Wife said...

Det enda tipset jag har när det gäller att göra något tråkigt är att tänka "bara 30 minuter". Om det gäller städning eller tvätt så ska jag "bara städa 30 minuter" och sen göra annat. Man hinner väldigt mycket på en halvtimme men tiden går snabbt och om man tar en paus och gör annat emellan så är det inte så hemskt att ta en halvtimme till sedan för att få saker klart. Om du pluggar så tänk "bara tio sidor" eller vad det nu kan vara, det kan vara lättare att dela upp det i småbitar :)

Nu ska jag sympatistäda här i West Bloomfield! Kram