Pages

Saturday, September 3, 2011

Rensning

Begravningen igår var så otroligt fin! Massor av människor samlades för att ta farväl och solen strålade hela dagen. Det var en mycket fin dag och såhär efteråt så känns det bättre.

Idag hjälpte vi bästa kompisen med att rensa bland hennes grejer som hon sparat på vinden i alla år. Det var inte lite kartonger och jag är djupt imponerad över hennes förmåga att rensa ordentligt! Vi har fixat och donat hela dagen och jag tycker att vi alla har varit superduktiga! Nu såhär på kvällskvisten är vi lite möra men det gör inget, vi sitter hemma och slappar. Eftersom bästisen åker hem imorgon igen så ska dom komma hit ikväll för lite chill och skitsnack!

Men nu ska jag och sambon fortsätta titta på Merlin, jag har aldrig sett det programmet förut men nu har vi fastnat framför ett avsnitt!

Trevlig lördag!

Adios!

4 comments:

Madeleine said...

beklagar bortgången, men det var skönt att läsa att begravningen var fin.

Trillingnöten said...

Vad skönt att det var en fin begravning. Det betyder så mycket! Att rensa är skönt, men också svårt. Vad ska man kasta liksom? :)

Anonymous said...

Underbart att läsa att det känns lite bättre nu. Begravningar är ju vackra och har som syfte att låta alla ta förväl på ett fint sätt! Ta hand om er ikväll <3 //Lia

Swedish Army Wife said...

Beklagar sorgen igen, skönt att det blev en fin begravning!