Pages

Thursday, January 20, 2011

Rabiessmittad!

Idag var en sån där dag, när det är bäst att folk håller sig ur vägen! Rabiessmittade Stef var nämligen på krigsstigen!

Jag var så trött, så jag orkade inte vara trevlig, jag orkade inte tänka positivt, och jag orkade definitivt inte vara förstående och tålmodig.
När jag är sådär, då tänker jag en massa fula tankar. Då är jag inte snäll i sinnet.

Det var en sån dag,när jag tyckte att alla under 16 var huliganer och borde låsas in och inte släppas ut tills dom har blivit anständiga människor.

Det var en sån dag, när jag fick nervösa ryckningar i ansiktet när jag skulle stiga på bussen för att pensionären framför mig tog alldeles för lång tid.

Det var en sån dag, när jag hade god lust att klämma fast busschaffören i dörren för att han inte släppte på mig på bussen när han kom till stationen, utan tog all tid i världen på sig innan han släppte in oss fastän han kunde se att vi stod och frös.

Det var en sån dag, när jag ville fräsa åt människorna som försökte komma åt min sittplats på bussen innan jag ens rest mig från den att fara dit solen inte skiner och aldrig komma tillbaka.

Det var en sån dag, när jag var en dålig kattmamma som bara skällde på den lurvige hårbollen som flög runt här.

Det var en sån dag, när stöd från mamma gjorde allting bättre, och en kopp te och ett parti yatzi med en god vän fick mig att skratta igen.

Så det var kanske inte så illa ändå! Rabiesen gick över till slut.

Godnatt

3 comments:

Lia said...

Naaw, härligt att du är så ärlig med dina sämre dagar =)). Jag kan också vara riktigt jävlig, om man vaknat på fel sida! Det brukar dock lösa sig framåt kvällen =)

Trillingnöten said...

Såna där dagar har vi alla, och då är vi kanske mindre stolta över hur man känner :) Men sen går dte över ganska snabbt igen tack och lov! Lite te och lite sällskap med trevliga människor gör mycket för humöret :)

my said...

Stackars gumman (eller, kanske mer stackars alla de som träffade på dig går, hihi)! Du borde sagt att det var rabiesdags i natt om du behövde snacka av dig lite!!! :P
Hoppas du får en bättre dag idag i alla fall och att tandläkaren kommer med lite good news.
Massor med kramar