Pages

Saturday, January 22, 2011

Nya tänder och Fredagsmys!

I fredags morse hände något som jag väntat på hela livet! Jag fick ett nytt leende! :) Jag har alltid varit missnöjd med mina tänder och hur dom såg ut, tyckte det var fult och snett! Har alltid önskat mig en fin jämn tandrad! Inte hollywood perfekt, men jämnare så att jag kunde må bra och vara nöjd med mitt leende. Och i fredags hände det äntligen! Tandläkaren har byggt på två tänder på övre raden och det har gjort en enorm skillnad! Tandraden är jämn och fin, det ser naturligt ut och jag är så nöjd och glad! Det ser jättefint ut! :) Det känns så otroligt bra och jag är så glad att det äntligen har blivit av! :) Det blir många många många leenden framöver!

Efter det var det dags för tur in till Malmö för fredagsmys med tjejerna från klassen! Vi hade skräckiskväll och värdinnan hade hyrt tre skräckisar och vi hade med oss snacks!

När första filmen började så kröp alla sju ihop i soffan och filtar och kuddar åkte upp för ögonen, tricket med att klara av att kolla på skräckisar är att inte se hela tvn, då blir det för läskigt. Det vara bara värdinnan som satt helt utan ögonskydd av något slag och stirrade på tvn i skräckblandad förtjusning. Vi satt där på helspänn och spekulerade i vad som skulle hända när det helt plötsligt hoppade fram ett läskigt ansikte på skärmen, och jag säger då det....alla sju skrek i högan sky och hunden for upp och undrade vad i hela fridens namn som står på. Sen fick vi ju såklart skrattanfall när vi spekulerade i vad grannarna tänkte! Detta repeterades ett par gånger under kvällens gång! Film nummer två var dålig tyckte vi alla, och film nummer tre var lagom, men ettan var värt helt klart!

Sen skulle vi hem, jag skulle sova hos E, så vi följde dom andra hem och sen bar det av hem till henne. Vi snackade lite skit och sen var det sova dags. Imorse fick jag pannkakor till frulle och nu är jag hemma.

Supertrevligt och roligt var det! Måste definitivt göras om!

Tjingeling!

2 comments:

my said...

Uuuuh, skräckisar, läskigt! :) Men vad härligt att ni hade skoj!
Vill se bilder på gaddarna!! Fota NU!
kramkramkram

Trillingnöten said...

Bygga tänder! Fantastiskt vad de kan göra :) Men tänder är viktiga. Tänk själv när man möter människor, har de dåliga tänder tänker man annorlunda. Ibland kan man ju inte rå för at man har dåliga tänder, men oftast kan man det...
Jag skulle gärna ha vitare tänder :)