Pages

Monday, January 24, 2011

Djupdykning ner i böckerna

Jag sitter med näsan i studielitteraturen! Vi håller på att läsa om kvinnors reproduktiva hälsa och ohälsa och förlossningar och bebisar och allt där det underbara! Det är så himla roligt! :) Intressant, lite skrämmande och definitivt en fara för alla intet ont anande pojkvänner till töserna som läser till sjuksköterskor på malmö högskola just nu! ;) Efter två föreläsningar om graviditet och förlossning gick min klasskompis hem till sin sambo, slog ihop händerna och sa " Älskling gissa vad jag har sett idag...vad säger du?.....ska vi inte...?.....Du vet....;)"
Haha stackars killar! Men man kan inte hjälpa det......

Många har bett om att få se bilder på dom nya gaddarna, jag har försökt ta bilder men alltså, det är inte så lätt! Det är svårt att ta en bra bild där man inte har en vinkel som får halva ansiktet och näsan att se deformerad ut. Och närbilder kommer inte att hamna på varken bloggen eller facebook, haha ta själva en närbild av era tänder och kolla hur det ser ut.....! haha! Men jag ska försöka ta en anständig bild snart! Det är lite lathet också!


Tjingeling!

2 comments:

Trillingnöten said...

Åh...jag vet vad du menar...bebisar...mmmm...vilken fantastisk utbildning du går :) Jättespännande!

Och det där med tänderna. Kan fasiken inte vara lätt å få en snygg bild. Tänk på att bilden ev kommer att cirkulera på nätet i en evighet...då är det bra om den är snygg:p

finelinan said...

Så roligt att gå en utbildning man intresserar sig för, och som är kul! Jag blir riktigt avundsjuk!