Pages

Monday, January 3, 2011

Nytt År

Ursäkta mina vänner för att jag inte hållt er uppdaterade på bloggen, men jag har inte haft lust att skriva. Ibland måste man ta en paus i skrivandet och komma bort lite.

Över julen var jag i Tjeckien, först hos pappa och lillasyster Maja och sen hos morfar i Prag. Vi hade det helt underbart och mysigt och jag njöt i fulla drag. Jag och morfar hade en helkväll på stan med pub, vinkällare och sen casino på Hilton...mycket intressant men framförallt väldigt roligt!

Nyårsafton flög jag hem och firade med en lugn middag hemma hos J och G! Mycket god mat och dryck. Jag blev tyvärr förkyld och det är först nu som jag börjar känna mig lite bättre! ;) Hoppas vara helt återställd inom ett par dagar!

Skolan är igång igen och imorgon ska vi redovisa vårt projekt! :) Ska bli skönt att få det överstökat! :)

Rich kommer den 19 Mars och det ser vi fram emot. Biljetter till bästisens bröllop i Belgien i April är bokade och klara! :) Det kommer att bli ett späckat år men jag har gett mig fan på att det ska bli ett bra ett! :) Så det är bara att köra på, fullt ös medvetslös!

Tjingeling

1 comments:

Trillingnöten said...

Med ett dunder var du tillbaka och med massor av energi! Visst är det fantastiskt att ha familj och vänner runt i världen? vad man får resa och se saker :) Nu är det verkligen nedräkning till killen kommer!