Pages

Sunday, January 9, 2011

Mitt 2010

Ja, det är ju ett par dagar in på 2011 redan men efter att ha läst andra bloggar kände jag att jag bara var tvungen att skriva sådär lite fint om mitt år också! Det har ju trots allt hänt en del 2010.

Jag började 2010 med en puss från min älskling hemma i USAVåren bjöd på min allra första praktik, vilket innebar mina första upplevelser inom sjukvården någonsin! 5 veckor på ortopeden bjöd på knäoperation, gastroskopi, blodprover, PVK, KAD, läkemedel och mycket mer.
5 veckor på äldreboende bjöd på helt andra upplevelser med palliativ vård och många fina människor.Sen blev det sommar och jag jobbade för fulla muggar på en ny arbetsplats!
Mamma och familjen kom hem och jag och Lucas åkte till huset på landet och spenderade två mysiga veckor där med familjen!Sen firade vi en massa födelsedagar med en stor fest i början på Juli! Bästisen var hemma och vi hade jättemysigt tillsammans!Älsklingen var här:) Vi firade min födelsedag tillsammans med goda vänner på stranden, vilket var jätteroligt trots det dåliga vädret! Vi åkte även på semester tillsammans, en vecka i underbara Prag! :)

Efter sommaren var det tillbaka till skolan och tillsammans med min klasskompis slet vi i veckor för att knyppla ihop våran B-uppsats! Den lämnades in, vi överlevde opponeringen och kunde fira att vi passerat vad jag anser vara en av dom stora milstolparna i utbildningen!

2010 var ett år i bebisarnas tecken och många barn kom till världen under hösten, min gudmors son fick en dotter, en mycket nära vän fick tvillingar, en pojke och en flicka och så kom även min fina lillasyster till världen! :)I och med födseln av min kompis tvillingar blev jag även gudmor för första gången till en underbar liten pojke! :) Vilket känns väldigt vuxet!

Vintern bjöd på massor av snö och kyla vilket jag gillar! :)

Efter ungefär 2,5 år i distansförhållande kände jag och älsklingen att vi äntligen hade resurserna och modet att ge oss på migrationsverket och ansökan om uppehållstillstånd i sverige för hans del! Och det gick vägen! I december 2010 fick han äntligen det fina och efterlängtade klistermärket i sitt pass!

Julen firade jag i Tjeckien, ett par dagar hos pappa och lillasystern och ett par dagar i fina Prag hos morfar och J! Hade fantastiskt roligt och mysigt!

Och året avslutades med middag hemma hos J och G! En underbar 3 rätters middag och vid tolvslaget fick jag härliga kramar och vi tände kinesiska lyktor! :)

Det var mitt år!

2011 är redan späckat!

Några stora saker som händer i vår:

Mitt kära gudbarns dop
Praktik på en massa spännande avdelningar, bland annat på förlossningen och barnmorskemottagningen!
Älskligen flyttar hit efter 3 år på olika kontinenter! :)
Min bästa vän gifter sig i Belgien! :)

Gott nytt år allesammans! :) Nu kör vi!

1 comments:

Trillingnöten said...

Ett verkligt händelserikt år måste jag säga :) Och bara positivt! Och detta året känns soom ännu större för er del. Flytta ihop (nytt land för killen din), bröllop och dop. Och det är bara det som du vet om NU. Sen är det ju mycket mer som händer :) Gott Nytt År!