Pages

Wednesday, January 12, 2011

Jag har funnit tandläkaren i mitt liv!

Kära vänner! Detta är en glädjens dag här i gråa skåne! Iallfall för mig!

Idag har jag funnit min tandläkare!!!!!*glädjedans, applåder och hurrarop*

Efter senaste besöket på folktandvården, drog jag mig väldigt mycket för att gå dit igen. Men jag hade ju ett hål som behövde lagas enligt dom och ja, vad ska man göra. Så jag bokade trots allt tid, till Torsdag. Jag måste lägga till här att folktandvården i min egen lilla stad inte hade plats för mig så jag fick åka till Malmö och gå där.
Iallfall, min kompis rekommenderade då en privat tandläkare som hon går till. Han fanns här i våran lilla håla, och han var tydligen jättebra! Sagt och gjort, jag tog en chansning och ringde till deras mottagning igår, för att höra mig för lite.....och se på fan, jag fick en tid idag på morgonen. Inte illa!
Så jag gick dit! Och jag kommer aldrig mer att gå någon annanstans sålänge jag bor nära nog att gå till denna tandläkaren! My god vilken snäll och pedagogisk tandläkare, och hans tandsköterska var supertrevlig och rar. Det var inget prat över huvudet på mig som på folktandvården, dom berättade allt dom skulle göra, tog god tid på sig, frågade mig vad jag tyckte och hur jag kände ect........det var till och med roligt.

Nu är det ju även såhär att jag varit i kontakt med folktandvården innan angående tandreglering, men att jag släppte den iden när jag fick priset på vad det skulle kosta. Den här tandläkaren är specialiserad inom kosmetisk tandvård eller vad man ska kalla det, och vi har diskuterat lite andra alternativ än just tandställning, som skulle kosta hälften så mycket!!! Något som med andra ord är ekonomiskt möjligt för mig. Oh ah eh ih!!!!!!

Och mina kära vänner, som en avslutning så kan jag berätta att efter en undersökning så konstaterade min nya braiga tandläkare att jag hade inte alls något hål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F**K Y*U folktandvården!

Tjingeling!

1 comments:

Trillingnöten said...

Ja!Äntligen en vettig tandläkare! Grattis! Mamma hade en fantastisk en som hon gick till och jag skulle börja. Tror du inte att människan då flyttar över halva sverige...typiskt! Jävla folktandvård. När jag ringde för att maken skulle få tid var det en massa suck och stön och ont om tid. Själv måste jag gå i samma stad där jag bodde för över tio år sen! För i min stad där jag bott de senaste sex åren får jag inte plats! WTF!