Pages

Wednesday, August 31, 2011

Morgonstund!

Idag har jag morgonmys med katterna, vi har inga lektioner idag, men jag ska träffa min skrivkompis och vi ska granska en artikel inför ett seminarium på måndag nästa vecka. Dessutom måste vi försöka enas om ett ämne som vi ska skriva om eftersom projektplanen måste presenteras den 19 september!

Så jag och katterna har druckit te och tittat på dirtiest jobs på tv. Lucas var en riktig mysekatt idag, Ziggy var mer sugen på att leka så vi kastade lite leksaker till honom. På tal om det så tog jag en urgullig bild igår när Ziggen däckade efter att ha lekt hela eftermiddagen!


Det är sol ute och det är ju trevligt men det har blivit kallt 16 grader som mest, så nu åker höstkläderna fram tror jag bestämt! 

Bästisen kommer även hem idag så jag får göra ett pitstop och hälsa på lite senare när vi är klara med artikeln. 

R är på jobbet och kommer inte att vara hemma förräns kl 6. Det är långa dagar för honom, han åker vid kvart över fem på morgonen och är hemma vid sex tiden. Jaja vad ska man göra, vi är bara så glada att vi båda har jobb! :) 

Nej nu ska jag försöka hinna röja lite här innan jag ska iväg och börja dra fram kläderna! 

Adios Amigos!

3 comments:

Trillingnöten said...

Ja, nu är det minsann höst! Helt galet! Jag hänger inte med. Nyss var det vår och jag såg fram emot värmen och sommaren :)

Swedish Army Wife said...

Haha han är så sööööt det lilla livet!

Helena Argirakis-Valencia said...

Vilken underbar bild! Vilken gosing!

Kram