Pages

Sunday, August 21, 2011

Helgmys

Helgen går som alltid alldeles för fort! Men söndag har vi kvar och det ser ut att vara fint väder ute!

Idag börjar jag dessutom med min 20 dagars detox! Det ska bli spännande att se hur det går. Man får lov att äta under denna detoxen men man ska undvika rött kött (no problem eftersom jag är veggo), socker, mejeriprodukter, onyttiga fetter, och framför allt inget kaffe eller te med koffein i!! Under de 20 dagarna ska man dessutom dricka ett örtbaserat kosttillskott som har alla möjliga örter och rötter och blad i sig. Det finns i olika smaker, och jag ska prova hallon/tranbär tänkte jag. Det smakar lite som iste faktiskt. Iallfall, syftet är att rensa kroppen på slaggprodukter som samlas i organen över tid. En kollega provade det på jobb och hon sa att det hade funkat jättebra för henne. Hon kände sig mycket piggar och mådde i allmänhet bättre. så nu ska jag testa det, lär bli spännande att se om det gör någon skillnad!
Det finns lite olika märken men jag provar MethodDraine Detox.
Jag kommer att hålla er uppdaterade på hur det går! 20 dagar utan smör, ost, mjölk, kaffe, godis, vitt bröd, ect....ja ni kan ju själva tänka er!

I fredags var vi och fikade på stan med J och G. Jag  fick ju presentkort i födelsedagspresent, bland annat ett på intersport. Detta var superbra! Nu har jag äntligen köpt mig ett regnställ! :) Det blev inte en regnkappa som jag hade tänkt mig utan istället blev det vind och regntät jacka och byxor som är skitbra! Byxorna drar man bara på över sina vanliga jeans och jackan är stor nog att ha över en annan jacka om man vill! Jag har en känsla av att det kommer att användas flitigt denna hösten om vädret fortsätter som det har varit! Ursäkta att bilden hamnade på fel håll!


Lördagen bestod av slappande och lite sortering bland skolpapper ect, jag slängde en hel del, och det som skulle sparas sattes in i pärmar. Skönt att ha det gjort! :)

Och i lördags kväll hade kisarna riktigt mysigt tillsammans! :)
Idag är det tvätt som gäller, gick ner i tvättstugan imorse och upptäckte att bara en maskin fungerar, underbart! Jaja, reparation är beställd till tisdag stod där på en lapp, tills dess får vi nöja oss med en! :)

Vädret är underbart och jag tror bestämt att jag ska försöka komma ut lite idag!

Ha en skön söndag allihopa!

Adios Amigos!

3 comments:

finelinan said...

Bra gjort! Du kommer INTE ångra det inköpet, det lovar jag dig. Mina skalbyxor funkade dessutom perfekt även i vintras. Med ett par strumpbyxor/långkalsonger och vanliga byxor under lyckades jag hålla värmen på väg till och från skolan. Jag tyckte inte det var så kul att sitta med termobyxor på bussen nämligen... =)

Trillingnöten said...

Det där detox låter spännande! Ska bli kul att se vad du tycker! Kanske hittar på nåt sånt senare i höst jag med :)

madeleine said...

Körde detox 7 dagar när jag kom hem, men jag tror att jag ska testa det lite längre.