Pages

Wednesday, August 17, 2011

Knäppgökar

Mina katter är ack så söta men inte riktigt kloka! Dom jagar varandra som galningar här fram och tillbaka, och det som är roligt är att dom gör samma sak om och om igen. Lucas springer ut på balkongen med Ziggy hack i hälarna, sen vänder det och så kommer dom tillbaka in med Ziggy först och Lucas efter. Ziggy rusar in under soffan och Lucas står och lurar en stund sen så hoppar Ziggy ut och så gör dom samma sak igen och igen och igen! Det är härligt att dom leker iallafall!

Vi får fortfarande inte sova ut riktigt för Ziggy börjar klättra runt vid halv fem tiden, och efter det så sover ingen! Det är som att skaffa en liten bebis! Han är ju visserligen en liten bebis, men inte en mänsklig sådan! Det som är väldigt positivt med det hela är att Lucas rör på sig mer och får lite mer motion än vad han fick innan! Toppen!!! Kanske kan han till slut gå ner nåt kilo eller så!

Annars så flyter saker och ting på som vanligt för tillfället! Jag kände mig himla effektiv igår eftersom jag fick en massa uträttat! Det är precis som vanligt, jag får tio gånger mer gjort när jag inte är ledig än när jag faktiskt har hela dagen på mig att göra saker! Istället får jag massor gjort på två timmar eller så! Himla bra egentligen!

Nu ska jag dricka lite kaffe och låt se, städa lite kanske! Efter det...jobb!


Adios Amigos!

6 comments:

Madeleine said...

Haha vad vore livet utan husdjur :)
Hur har det gått med jobbet i sommar btw?

Trillingnöten said...

Åh katter :) Jag hade två katter inna jag flyttade till NY. Ozzy, helsvart och så Aslan som såg ut som ett lejon typ. De var verkligen söta! :) Saknar dem nu när jag läser detta. Trots att det var superdryga ibland :)

finelinan said...

Haha! Bra övning inför det som komma skall i framtiden... =)

Förresten, det är nog inget som avtar med åren. Att väcka husse och matte tidigt på morgonen. Min Bosse hoppar runt i sängen, spinner HÖGLJUTT och har sig när han tycker det är dags att vakna. Ofta vid 4-5 tiden... Och han är fem år gammal...

Helena Argirakis-Valencia said...

Hejsan! Kul att du hittade in till mig! Maste bara saga att din svarta katt ser exakt ut som varan och de har till och med samma farg pa halbandet! Hahaha! Far val slanga upp en ny bild pa honom sa du kan se...

Kram

Swedish Army Wife said...

Hehehe, det är så roligt med djur och deras personligheter :)

Stef said...

Madeleine: Det har gått jättebra på jobbet, det blir trist att lämna alla fina kollegor, jag har stormtrivts och lärt mig jättemycket!