Pages

Monday, August 29, 2011

Busted

Måndag morgon och R är redan i skolan. Själv börjar jag inte förrän 12.15 idag vilket är ganska skönt, en mjukstart! Jag steg upp halv åtta iallafall eftersom jag tycker om att stiga upp relativt tidigt och åt frukost med R.
Skolväskan är nu packad och klar! :)

Igår så upptäckte vi att någon hade grävt i basilika krukan.........men vem???

Vi behövde inte vänta länge på att den skyldige skulle avslöja sig själv, genom att helt enkelt göra det igen!


Jag visste det!!!! Tänkte nog att det var den lille skiten, eftersom vår pinnbarriär funkade jättebra när vi bara hade Lucas. Det var för jobbigt att ta sig igenom pinnarna för honom så han lät bli. Men den lille skiten, han bara hoppar i.....jag måste rädda min basilika, det får bli pesto för hela tjohejset!

Just nu så jagar kisarna varandra som galningar i lägenheten. Ziggy har retat upp Lucas genom att vara en riktigt jobbig lillebror idag. Lucas låg i godan ro och vilade när Ziggy kom som skjuten ur en kanon och hoppade på honom! Efter det så har det inte varit en lugn stund här kan jag säga! 

Jaja, nu ska jag väl måla på ett ansikte så man inte skrämmer kompisarna med sin blekhet (blev ju inte mycket solande i sommar, det var ju ingen sol)!

Adios Amigos!

5 comments:

finelinan said...

Nej, det var ju ingen sol. Så alla andra är säkert lika bleka som du. =)

Fast, lite sol och varmt var det faktiskt i början på juli. Men då jobbade jag, så jag har väl förträngt det...

Trillingnöten said...

Skönt att starta lite lätt så där :) Jag saknar den där "nya" känslan som blir när man ska börja ny kurs eller nytt jobb :)

Petra H said...

Ha ha, vad förväntar han sig hitta i krukan? ;-) Vår basilika är jättestor, antagligen för att vi "glömt" bort den och inte skördat ett enda blad på mer än en månad!! Borde också göra pesto..
Vad hygglig du är som stiger upp och äter frukosten med sambon, själv sover jag vidare när O stiger upp på morgnarna - kanske för att jag av någon anledning sover sååå mycket bättre på morgonen än på natten (och det har inget med O att göra ;-)).

Madeleine said...

hur gick det i skolan idag?

Stef said...

Finelinan: ja jag jobbade nog också då när det var sol!

Trillingnöten: Jag det var ganska roligt att träffa alla igen men framför allt att få komma igång med sista året!

Petra H: Haha ja jag är ju lite av en morgonmänniska så det är bara därför, annars hade jag nog snarkat vidare! Ja pesto verkar vara en bra lösning för att använda allt på en gång!

Madeleine: det gick bra i skolan, det var mycket info om kommande examinationsarbete ect. Imorgon ska vi ha föreläsning så vi får se hur lärarna är!