Pages

Tuesday, August 23, 2011

Sista dagen imorgon!

Imorgon är det sista dagen på jobb förhoppningsvis, det kan bli så att jag ska jobba torsdag och fredag också men vi håller tummarna för att jag får min ledighet!

Det har inte hänt så fasligt mycket sen jag skrev sist, jag har jobbat och efter jobb var jag så trött att jag minsann och da tog mig en liten lur igår eftermiddag.  Jag hade haft sprängande huvudvärk hela dagen som jag tror kan vara relaterat till att jag inte får i mig något koffein under detoxen. Man ska ju inte dricka kaffe eller vanligt te när man detoxar och det kan resultera i en rejäl huvudvärk dom första dagarna kan jag säga. Men idag mådde jag mycket bättre och var förvånansvärt pigg ändå så, vi får se vart det bär!
Idag är det tredje dagen och det går men det är inte klokt vad sugen man blir på onyttigheter när man gett sig fanken på att man inte ska stoppa i sig något. Hela dagen har jag gått och drömt om prinsessbakelser och godis, bara för att jag vet att jag inte ska äta något! Det här kommer inte att bli lätt, men  jag ska klara det!

För övrigt så kan jag berätta att katterna hade lyckats öppna skåpet under vasken och kommit åt en av matpåsarna, great!!!! Vem vet hur mycket dom har proppat i sig?! Nu tror jag förstås inte att Ziggy hade stoppat i sig bara för att där var mat, han är inte sådär superintresserad av mat. Den andre tjockisen däremot lever ju för sin nästa måltid och den var nog rätt stor idag! Man vågar ju knappt mata honom nu!

Ikväll ska vi ta det lugnt och njuta av dom sista dagarna innan skolan börjar, det är simpsons och family guy på tv, och så får vi inte glömma 2 1/2 män, våra favoriter!

Ha en skön kväll allesammans!

Adios Amigos!


1 comments:

Swedish Army Wife said...

Oj oj, lycka till med detoxen! Jag hade nog deppat ihop helt om jag inte fick mitt kaffe åtminstone...å andra sidan är det väl just då man behöver en detox hehe ;)