Pages

Monday, August 15, 2011

Ledig dag!

Idag är det måndag och jag har äntligen en ledig dag efter att ha jobbat hela helgen!  Visserligen tycker jag inte att det är så farligt att jobba kvällar på helgerna, man hinner få mycket gjort under dagen iallfall och det är oftast lite lugnare tempo än på dagen.

Men iallfall idag är det måndag och då kan det vara bra att vara ledig ibland för då kan man nämligen uträtta en massa ärenden. Ziggy ska till veterinären, sen måste vi handla och så ska vi försöka få tag på lite nödvändiga pappirer och sådant smått och gott.

Förutom jobb i helgen så har vi hunnit med lite shopping då R var i stort behov av några stickade tröjor nu när hösten närmar sig. Alla hans gamla såg så gräsliga ut så dom fick inte följa med hit för mig när han flyttade! Men nu har vi fixat det och han kommer att vara snyggt klädd i höst! :)

Vi har även hunnit med att fika med bästisen som har återvänt till Belgien nu, lite tråkigt att dom har åkt men vi ses snart igen!

Livet rullar på här, jag har två veckor kvar på jobb, sen börjar skolan igen, och innan dess ska man ju hinna med en del!

Här kommer lite random bilder, bara för att!

Har haft stor användning av min regnponcho och stövlar denna sommaren, funderar dock på att investera i en riktigt snygg regnkappa då det verkar löna sig!


En busekatt!

Och en sommarkatt!

Adios Amigos!

4 comments:

finelinan said...

Jo, att investera i en regnkappa är nog en bra idé. Eller varför inte en ordentlig skaljacka med tillhörande skalbyxor? På en regnkappa strilar bara regnet ner och blöter ner benen, och hur kul är det? Mitt bästa köp var definitivt min skaljacka+byxor jag köpte förra hösten. Perfekt när man ska ut i rusket, vänta på bussen, gå till skolan osv... =)

my said...

Oh vad jag är glad att du är tillbaka på bloggen igen!!! Har saknat dig!! Saknar dig "live" visserligen ändå, men bloggen hjälper liiiite...

Vilken fin ny layout du gjort!

kramkramkramkramkram
du är bäst

ps. glöm nu inte att vattna!!

Trillingnöten said...

Det är så skönt att vara ledig en vardag! För då kan man liksom uträtta det där man behöver fixa och så känns det lyxigt liksom :) Fast nästan som man skolkar från nåt! hahaha

Ellen - College USA 2011 said...

Hur långt har du kommit på din utbildning? och funderar du på att flytta tillbaka till USA när du är klar?