Pages

Tuesday, August 16, 2011

Sol i sinnet brun inne.....

Ja så får man verkligen försöka tänka nuförtiden när solen inte är så närvarande. Igår fick vi dock lite ljusglimtar här och där. 

Ziggy var hos veterinären och fick spruta och det gick jättebra. Det var extra roligt att ett av hans syskon faktiskt var där samtidigt så dom fick träffa varandra igen! Alltid roligt att se hur dom reagerar när dom träffar en från samma kull. Ziggy var hur lugn som helst, han bror var dock lite mer osäker, men dom har ju inte träffats på ett par veckor och Ziggy har ju varit med Lucas hela tiden så jag vet inte om det kan ha något med saken att göra. 

Sen sprang vi lite ärenden på banken och så handlade vi! Efter det hann vi med en kopp te med J och G som ska ha stort tack för all hjälp igår! 

R bestämde sig för att göra lasagne och jag måste säga att han gjorde rätt bra ifrån sig med tanke på att han inte hade något recept och aldrig har gjort lasagne förut! 

Efter det så åkte vi till stranden med G för att ta en kvällspromenix med deras vovve! Det var jättemysigt väder och på vägen hem så åt vi glass! Perfekt kväll! Idag är det jobb som gäller fast ett kvällspass så jag börjar inte förräns halv två! :) Mysmorgon för mig och katterna! Kvällspass är bra för bloggandet har jag kommit på, det är roligast att blogga på morgonen! Speciellt när man är själv hemma och ingen stör en! 

Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka upp mitt kaffe! Sen måste jag ringa lite samtal och försöka reda ut en del smått och gott med R's jobb! 

Adios Amigos!


Lite bilder från igår! Inte bästa kvaliten men jag tog dom med mobilen och jag äger inte en sådan där fancy Iphone tyvärr!


3 comments:

Madeleine said...

Mysigt! :)

Swedish Army Wife said...

Vad fin strand, var är det nånstans? Jag föreställer mig västkusten (bästkusten) :)
Ska ni flytta tillbaka till Ohio i framtiden är det tänkt? Ha en bra dag och kela med pälsansiktena från mig som vanligt ;)

Anonymous said...

Vackert !!!!
Visst är det kul när de träffar kullsyskon, här hemma har vi ju kvar en från förra kullen men hon är INTE förtjust i sina nya syskon... De är enl henne SKIT läskiga !! /Pernilla