Pages

Friday, August 19, 2011

3 dagars helg!

Wohoooo tro det eller ej men jag är faktiskt ledig från jobb fredag, lördag och söndag! Tre dagars helg=lyx!!!!!!

Lägenheten ser ut som en bomb har exploderat så det lär bli lite städ denna helgen, at some point iallfall! Kanske inte just denna sekunden.

Jag fick lite presentkort i födelsedagspresent så det blir troligtvis lite shopping på stan med finaste J idag! Det ser jag fram emot, jag älskar att shoppa med presentkort! :) Är man fattig student så är man, då är presentkort det bästa man vet haha!

Jag ska även lämna in lite papper på kontoret åt R. Han är i skolan idag och sen måste stackaren åka hela vägen in till jobb bara för att få papper påskriva och sen åka tillbaka hem. Inte för att det är en större katastrof men det tar ändå minst en och en halv timme för honom att ta sig till jobb, inte så kul att behöva åka in om man inte ska jobba, men men så är det!

Trots min ledighet så var jag uppe tidigt, lill-katten har trakasserat mig sen 05.30 imorse! Han är världens myspelle, han vill bara mysa. Men hans mys innebär att han trasslar in sig i mitt hår, det är nästan som att han försöker ta sig igenom huden på mig och in i mitt huvud. Iallfall, han gräver in klorna och trampar sådär som kisar gör när de myser, fast i min hårbotten då, och jag kan säga att kattungeklor inte är att leka med, det gör riktigt ont ibland, och så spinner han högre än en traktor! Och han är ju supersöt, men försök att sova när han håller på sådär i flera timmar!

Men det är kanske bra så sover man inte bort hela dagen hehe!

Nej nu ska det fixas lite och sen ut på stan och springa runt!

Ha en skön helg allesammans!

Adios Amigos!


4 comments:

my said...

det är inte min katt som är en retsticka, det är din som är känslig... :P

Vad mysigt med katt i håret. Praktiskt om du skulle bestämma dig för att skaffa dreads, bara att låta ziggy hålla på i nån timme, hehe.

Hoppas du får en riktigt mysig helg nu gumman! Det är du fett värd!!

Madeleine said...

Mysig med helg. Tror man uppskattar den mer nu när skolan kommer igång på måndag.

Trillingnöten said...

Jag har alltid sagt att man borde ha tredagarshelg! Det är så himla lagom. Två, nae, då blir det alldeles för kort och fyra är för långt (om man nu ska tänka på att man faktiskt ska jobba också).

Joanna said...

Hej! Jag heter Joanna och är 23 år gammal när jag var 14 fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om livet med diagnosen så folk ska få mer förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och vad det innebär så besök gärna min blogg:)
kram