Pages

Sunday, February 27, 2011

Söndag förmiddag!

Efter gårdagens delfinal i melodifestivalen kan jag med säkerhet säga att svensk musiksmak och chanser att någonsin vinna eurovision song contest är förlorade för alltid. Kräkmedel var vad det var!
Efter melodifestivalen tittade vi på Downtown Abbey, en engelsk serie som jag aldrig har sett förut men den var faktiskt ganska bra. Sist men inte minst tittade vi på en av mina favoriter, my big fat greek wedding! Den slår minsann aldrig fel och vi skrattade gott!

Jag hade sovmorgon imorse och det kändes skönt för nästa vecka börjar praktiken och då är det slut med sovmorgnarna igen! Jag ska nu har två veckors praktik på barnmorskemottagningen och på torsdag och fredag ska jag vara på förlossningen! Jättespännande!

Jag sitter just nu och kollar på deal or no deal, och varje gång deltagarna säger no deal sätter jag kaffet i halsen! Det är ena modiga personer som sitter där! Jag vete katten om jag hade klarat av det! Men jag gillar ju att ta det säkra före det osäkra och då kommer man inte långt i ett spel som deal or no deal. Man måste ju vara lite av en gambler, och det är inte jag!

En kopp kaffe till och sen ska jag plugga plugga plugga!

R bara jobbar jobbar och jobbar så får knappt se röken av honom. Igår jobbade han hela dagen och slutade inte förräns klockan var efter midnatt här så då hade jag redan somnat. Men idag är han ledig så förhoppningsvis kan vi skypa lite innan jag går och lägger mig idag. Visst känns det lite trist att jag nästan aldrig får se honom nu för tiden men så är det bara 20 dagar kvar tills han kommer hit så man överlever.

Ha en skön söndag allihopa!

5 comments:

finelinan said...

20 dagar är jättelite! Det kommer gå jättefort. Speciellt eftersom du nu ska göra två veckors praktik på BMM. Spännande!

Trillingnöten said...

Jag håller med om kräkmedlet. Fy bövelen vilket skit. Vi kommer aldrig att vinna, aldrig. Därför är jag numera Alban. Jag tror de har större chans att vinna helt utan att veta vilket bidrag de skickade in...

Monika Häägg said...

Dontown Abbey är bra.

Stef said...

Finelinan: Jag började idag, jättekul, fick ta en massa blodtryck och urinprover, och så har jag känt på magar och varit med på ultraljud! :)

Trillingnöten: Haha ja du har nog rätt, albanerna tar nog hem det!

Monika: Ja jag tycket faktiskt det! :) har inte sett det innan!

pernilla said...

Jag håller med..
Har iofs aldrig gillat melodifestivalen men i år tar den BOTTEN rekord..