Pages

Thursday, February 24, 2011

Nattuggla

kan man verkligen inte kalla mig. Jag är en dag människa, särskilt en morgonmänniska. Men just nu sitter jag och laddar inför ett nattpass på hemmet. Det är tungt att jobba  21.00-07.00. Det brukar gå okej fram till 04.00, då börjar jag skrumpna ihop rejält. Men det blir goa pengar! :)

Just nu sitter vi här och kollar på halv åtta hos mig och har precis avnjutit en glassbåt! Mums! :)  Vi (jag, lucas och extraföräldrarna) är ena riktiga gottegrisar!

Jag har även sökt sommarjobb på sjukhuset idag som undersköterska, så nu håller vi alla tummar och tår för att jag får jobb där! Det hade varit helt perfekt!

Vi hade vår redovisning idag och blev godkända på hälsopedagogiken så nu är det äntligen över. Det var en intressant kurs och MI är verkligen vettigt, men jag är överlycklig att slippa kursen nu då jag och läraren tyvärr inte kom överens. Hon visade klart och tydligt genom hela kursen att hon favoriserade några studenter framför andra, och jag och personerna i min grupp var definitivt längst ner på hennes lista. Jag har aldrig i mitt liv förut träffat människan så jag vet inte varför hon betedde sig som hon gjorde, men så är livet ibland. Det tråkiga var bara att man märkte det på hennes betygsättning, och hennes sätt att ge vad hon kallade "konstruktiv kritik". Det var så tydligt, att alla i kursen märkte och ifrågasatte vad det var frågan om, eftersom fler än vi ansåg att vi blivit orättvist bedömda. Vissa lärare borde inte få vara lärare! Men nu är det över tack gode gud och nu slipper jag henne! :)

Nej nu ska jag gosa med katten innan jag ska iväg och jubba!

2 comments:

finelinan said...

Skönt att slippa den kärringen då! Att du stått ut, jag hade blivit galen!

Ja, det kostar att klä de små. Men man behöver ju inte handla så dyrt. Man kan ju välja H&M, Lindex osv. Men de har så tråkiga kläder. Mörka, fula "tuffa" mönster och sånt skit. Jag gillar färg! Och tack för komplimangen...=)

Trillingnöten said...

Jag skulle aldrig kunna jobba natt, så vida man inte fick sova hela natten :p Jag däckar vid 22 liksom...

Vilken jäkla idiot till lärare! Vissa är så där, de dömer och har sina favoritelever baserat på? Skönt att slippa henne!!