Pages

Friday, February 25, 2011

Såhär på en fredag!

Efter ett helt nattpass på jobb kom jag hem vid halv åtta och stupade i bingen. Jag sov ganska exakt i tre timmar, sen steg jag upp och ringde lite samtal. Fick smått panik när jag pratade med anställnings ansvarige på sjukhuset som informerade mig om att dom helt plötsligt inte skulle anonsera ut några sommarvikariat....what? Jag är lite förvirrad, och hon verkade inte veta så mycket heller vilket jag tycker är märkligt. Men iallafall, fick som sagt panik, tänkte att nu är det kört, jag hade ju tackat nä till andra sommarjobb på grund av att jag skulle söka på sjukhuset.....men sen tog jag mig själv i kragen och ringde ett nyöppnat äldreboende som ligger ganska exakt tre minuter från min lägenhet. Jag ringde vid halv tolv, klockan tolv var jag där...och ett gick jag därifrån med nytt jobb! :) Jag har skickat in mitt cv till sjukhuset iallafall, så får vi se om dom ringer, men om dom inte gör det så har jag sommarjobb säkrat.....right next door! Det ska bli så skönt att slippa pendla till jobb! :) Det är bara att gå några meter istället, wunderbar!

Jag fick ett jättepaket på posten idag från mamma! I det fanns klänningen vi beställt till bröllopet, jag provade den och den satt som en smäck, helt perfekt, och väskan som jag ska ha till. Sen hade snälla mamma skickat en kaffemugg till min samling från Las Vegas, tre vegetarian times tidningar, en riktigt cool adress lapp eller vad man ska kalla det, luggage tag heter det på engelska i form av en katt med solglasögon, helfin! Den kommer att se bra ut på min knallrosa resväska! Sen fick jag dvd skivor med Ellen Degeneres, pasta grejs, och en jättemysig pyjamas! :) Tack snälla mamma för det fina paketet, jag blev jätteglad! Det känndes som julafton!

Jag fick även besök av en gammal vän som återigen var på besök i stan över helgen, snabbvisit men alltid lika trevligt!

Nu sitter jag här, och försöker att inte gå och lägga mig förtidigt, det är ett under att jag har klarat mig på tre timmars sömn! Men snart ska jag och Lucas upp i snarkofagen och sussa sött!

Tjingeling

2 comments:

Trillingnöten said...

Det gäller att vara företagsam som du! Annars kommer inga möjligheter! Man är sin egen lyckas smed liksom och det är ju du bevis på. Snyggt med jobbet!

Anonymous said...

Galet Steffi, du är såå cool som bara tar tag i saken och så fixar det sig så bra! Skönt att ha nära till jobbet, det betyder mycket. GRATTIS till sommarjobb =)
vad nice med paket fr mamma, sånt uppskattas alltid! Är nyfiken på klänningen såklart! Kramis Lia