Pages

Tuesday, August 11, 2009

Leaving on a jet plane

Jaha, idag är ingen glad dag. Jag vaknade fem imorse, kramade om honom riktigt ordentligt och gick till jobb med gråten i halsen. Jag tänkte att det blev bäst såhär, jobba hela dagen och inte sitta hemma och gråta! Snälla Grynet och hennes kille har kört honom till flyplatsen och jag tror bestämt att han håller på att boarda planet i skrivande stund. Det jobbigaste av allt är nog att man vet att det är så lång tid innan man ses igen!
Men sånt är livet!

Igår pajade min kära gamla dator totalt! It was beyond repair, om man säger så. Panik.....ut och leta ny dator, Expert, net on net, Siba.....ja vi rännde runt. Hittade till slut en passande dator på onoff och slog till! Nu är den hemma och väntar på att jag ska komma hem och ändra massa inställningar och ha allmänt roligt! Om Lucas så mycket som tittar på den nya dator har jag hotat med att sälja honom, inte för att han verkar bry sig särskilt mycket om vad jag säger! Haha...men det var ju han som hade sönder den gamla, den lille huliganen....!

Nu ska jag fixa en kopp kaffe till och försöka ha en bra dag!

Haj!

6 comments:

Lia said...

Åh Stef! Fick en liten tår i ögat nu, det är verkligen inte alls kul att behöva lämna eller vara den som blir lämnad. Hoppas din dag i alla fall går fort. Det låter som att ni har haft kul tillsammans de dagar han har varit här i alla fall! =) Tänker på dig! Kram

Monika said...

Usch vad jobbigt med dessa avsked!Jag lider med dig gumman!
Var det Lucas, som gjorde sönder din gamla dator???Om hotet med inte säljning går hem kan du alltid börja prata om plågsamma djurförsök *ASG*, det hjälper (NOT)här hemma:))
Kram på er båda

Pernill@ said...

Åhhhh gumman !!!!
Det måste vara skit jobbigt att vara så långt borta från varandra...
Hota Lucas med att jag kommer och tar honom...
Han kan bli cleos nya leksak,,,

Stef said...

Tack tjejer! Det värmer! Och jag ska prova med alla bra tips på Lucas! Moahahahahaa......

nika said...

se till att ha datorn utom räckhåll för katthuliganen

Mina ord - min vardag said...

Kram och ha en bra dag.