Pages

Thursday, August 20, 2009

Jag förstår inte.....

varför folk blir så förvånade över att man får växel tillbaka i svenska kronor när man är i sverige där vi använder oss utav svensk valuta?!! Vad är det som är så fruktansvärt svårt att förstå?! Varför är detta så obegripligt för vissa kunder?!

Sen måste jag också bara få undra hur i hela fridens namn man kan jobba some reseledare när man inte förstår eller kan prata engelska?! Det är väl ganska viktigt om man är reseledare?! Eller?? Har jag fel??? Jag säger detta enbart för att jag är så (ursäkta språket) in i helvetes jävla trött på att folk, och då oftast reseledare blir jävligt otrevliga och snorkiga när dom inte får biljetter till gratis mat och hytt för att dom inte FATTAR när jag försöker förklara för dom att dom redan har dom biljetterna!!!!! Att dom fick dom biljetterna på utresan!!!!!! Jag bara menar, om du är reseledare....har du väl för fan koll på läget?? Eller, du vet väl vad som gäller?......Eller??!!!!! Jag måste bara få spy lite galla, för jag blir så jävla förbannad! Kundservice i all ära......man ska sitta här och vara trevlig och le och hjälpa kunderna.....bara jävligt synd att man tycker att man kan vara otrevlig mot inte bara mig men även mot andra resenärer och att man kan bete sig hur som helst bara för att man är kund!!!!! Jag har aldrig i hela mitt liv förut sett folk bete sig så illa som dom gör när dom ska åka på semester!!! Och jag blir även uppriktigt orolig över att folk som inte förstår grönt respekive rött ljus har körkort! Dom är ju en trafikfara!!!! Jag är arg idag, förbannad utav bara fan, trött på att folk inte använder huvudet och som sagt, beter sig jävligt illa! Dessutom blir jag förbannad på mig själv, för att jag låter en otrevlig fan förstöra min dag, för att jag blir irriterad och inte bara ignorerar, för att jag inte alltid kan förmå mig att vara trevlig mot nästa kund som inte gjort något alls förutom att råka stå bakom puckot i kön.....fan fan fan helvetes jävla helvetes skit!

Ok nu har jag fått avreagera mig och förhoppningsvis blir kvällen trevlig och bra!


Haj!

5 comments:

Monika said...

I sådana fall som du beskriver så brukar jag spänna mina ögon i vederbörande och säga -Bara för att du är less på ditt jobb så ska jag verkligen inte bli lidande! Jag rekomendera dig att säga upp dig med omedelbar verkan, eller ändra attityd en smula!
Jag lovar, det brukar göra susen!!Lycka tillKram gumman

Anonymous said...

Älskade Steffi. Du är bara i början av Ditt liv och ska Du hetsa upp Dig så där över alla idioter så blir Du inte så gammal. Ta det lugnt. Kram. Mormor.

nika said...

ooops...här är det Argt!.....

Mina ord - min vardag said...

Ojojoj tänk på blodtrycket vännen. Jag håller fullständigt med dig. kram

Camilla said...

Battre att osa ur sig har an pa kunden, for det hade nog inte chefen uppskattat:)
Folk pa semester kan vara en riktig pina, tro mig.
Man undrar ju hur de orkar..