Pages

Sunday, August 30, 2009

Godis vs hushålls produkter

I helgen var det marknad, det tycker jag är ganska trevligt. Det är alltid kul när det är lite mer liv i den här hålan än vad det brukar vara. När vi var små så var denna marknaden en jättegrej för oss, vi åkte in med mamma och pappa och köpte godis och åkte karusellerna. I år var det lite annorlunda för mig. Karusellerna var inte så intressanta längre, inte heller godiset lockade särskilt mycket. Däremot är jag nu stolt ägare av en microfiber damvippa!!! Jag har även hängt en del vid kattleksakerna och införskaffat lite nya leksaker till Huligan-Lucas. Vi köpte även dansk ketchup, såna lock som man lägger över spisplattorna, en julklapp till en familjemedlem och några lotter. Skillnad i intresse objekt...det kan man nog säga. Dessutom tog jag mig tid att lyssna på dessa herrarna, jag är barnsligt förtjust i sån här musik, jag hade kunnat stå och lyssna hur länge som helst.videon vill inte ladda, jag ska försöka sen igen.

Titta, det finns faktiskt människor här!!!!!Och vem hade show i öltältet? Jo det hade.....Jag tog mitt lilla ledsagarbarn och vi kollade på Darins show i parken!
Jag har aldrig lyssnat på Darin, men jag måste säga att han har en väldigt bra röst och han är duktig på scen. Han var bättre än jag trodde.Och sist men inte minst en bild på Huligan-LucasHaj!

6 comments:

♥ Pernill@ said...

Hi HI stef du börjar bli GAMMAL !!!!!!!!
Godis blir man väl aldrig för stor för ????

Myra said...

Lite omprioriteringar därja. ;)

Jag var på Darin-konsert med StorMyra det året han slog igenom. Kände mig dubbelt så gammal som alla andra och fokuserade på dansarna istället. De var i min ålder och riktigt trevliga att titta på. :D

Annika said...

Hej Stef,

Jag har "lurkat" på din blogg lite av och till ett tag nu. Men nu var jag tvungen att kommentera. Jag har Raynaulds fenomen i en ganska mild form och någon berättade för mig att deras doktor i USA hade skrivit ut några mediciner som hjälpte mot det. Hennes RF var så illa att även blodkärlen runt hjärtat snördes samman, inte bara dom i fingrarna och tårna. Jag har inte brytt mig om det för det blir aldrig så illa - räcker med att värma upp dom - men du kanske ska skicka iväg älsklingen till en doktor (i något land där man faktiskt får mediciner mot sjukdomar) och se vad dom kan göra för honom. Det låter ju ganska smärtsamt om han ska vara på fryslager.

Lia said...

hahahaha, du det luktar TANTVARNING lång väg jue =)). hihi, nej jag ska inte retas Stef, själv har jag lekt på ikea hela helgen, spelat boule och klagat på att folk kör s sakta med sina jäkla husvagnar, så att man aldrig kommer från pukt A till punkt B! Din kisse är säkert kusin med vår Terorrist-Junior! Jäkla katt att ha för sig hyss alltså, man får hålla ögonen på honom mest hela tiden =). Hör av dig om du är hemma nåt i helgen, sambon och jag funderar på att kanske köra en sväng mot bla Tbg och kolla runt! Kram

Stef said...

Pernilla: Nej godis blir man aldrig för stor för! kram på dej

Myra: Jo det kan man nog säga. Ja jag har aldrig lyssnat på Darin innan, men han är ju i min ålder ;) och han har växt till sig lite!

Annika: Trevligt att du lämnade en kommentar. Ja det hade nog varit skönt för honom att kunna få något som hjälpte, speciellt på jobb då. Jag får nog prata med honom om det. Tack för tipset! Ska kika på din blogg sen!

Lia: Jag blir alltid lika glad jag hör från dig!! :) Jamen klart jag är hemma i helgen, har lite jobb och så men det hade varit skitkul att ses om ni kommer ner!!! Haha jo tantvarning kan man nog lätt säga.....idag hjälpte jag en kompis att flytta och vi gnällde och hade oss om allt damm överallt haha! kram

finelinan said...

Du har visst lämnat barn och ungdomssstadiet och blivit gammal du!

Tack för komplimangen, jag tyckr också han är söt. Inte så konstigt kanske. =)