Pages

Wednesday, August 19, 2009

Jag har missuppfattat....

studieorten! Det är tydligen bara praktiken som är här i staden där jag bor.....Det var inte vad jag fick reda på....men jag har ingen att skylla på mer än mig själv...jag skulle ha kollat noggrannare(är det så det stavas?).....jag trodde visserligen att när man sökte till universitet och det står "studieort...." så är det studieorten....tji fick jag!

5 comments:

Monika said...

Ahhh, skit också. Men vart har du studieorten??Lund eller???

Stef said...

Nej i Malmö! Så det går ändå men det är ju så onödigt för nu måste jag betala busskort varje månad...onödig kostnad tycker jag!

Monika said...

Ja men du Stef, se möjligheterna. Efter en dag på skolbänken så kan du sitta och "rensa hjärnan" och sedan är det nya tag. Förresten får ni inte student rabbat på resorna???Kramkram

Stef said...

Jo det får vi men det kostar ändå mellan 500 och 700 kronor i månaden för ett busskort...ganska mycket för en fattig student! ;)
kram kram

Anonymous said...

Steffi, älskade flicka Du har säkert inte missuppfattat men Du är nu i Sverige och där tar ingen ansvar för något eller någon. Så räkna med det och livet blir genast enklare. Kolla, kolla och dubbelkolla. Det lönar sig i längden. Kram. Mormor.