Pages

Sunday, August 9, 2009

Igår

Var en intressant dag! Upp och födelsedagsfira tidigt på morgonen, sen tillbaks till sovläge. Vaknade klockan TVÅ! Ojsan, städade och fejade, har aldrig varit så rent i lägenheten! :) Sen tog vi våra ryggsäckar, slängde oss på cyklarna och cyklade till Willys och handlade! Hem igen, jag bakade bröd och fortsatte städa! Lucas fick två nya leksaker av Snäll-kompis, en ny liten klös grejsimojs och en en tunnel som han for igenom som en dåre hela dagen! Klockan halv nio började jag på middagen och då kom vi på den geniala iden att vi skulle möblera om! Fråga mig inte varför men medans jag lagade mat så asade älsklingen runt möbler och svor och funderade, svor och funderade lite till. Vi åt och sen orkade vi inte flytta klart allt,men det ska han göra idag sa han medans jag är på jobb! :)

Vädret har varit kanon dom senaste dagarna och vi har badat i havet!!! Weeeiii jag och bästisen hoppade i först av alla!

Over and out!

1 comments:

Sarah said...

Åh min katt har också fått en tunnel som hon leker i stup i kvarten, hon har kommit på att om man tar riktigt mycket fart så kan man liksom gliiiida iväg med den samtidigt.

:)