Pages

Wednesday, August 26, 2009

Jag överlevde

första skoldagen!!! Träffade massor av nya intressanta människor och ser fram emot nästa vecka! Call me crazy, men jag gillar att plugga på universitet, det är faktiskt roligt, det känns bra att komma in i det igen. Idag hade vi upprop,dvs registrering, vi fick schema för fyra veckor framöver och resten av våra scheman kommer vi att få snart. Vi ska börja med att läsa omvårdnad och efter det blir det medicinsk vetenskap.

Älsklingen berättade idag att dom erbjudit honom en heltidstjänst på jobb. Det är lite "bitter sweet". Jättebra att han får heltid och det är ju alltid roligt när man blir den som får erbjudandet, lite mindre roligt för stackaren eftersom han inte har det så lätt på jobb med värken i händerna och fötterna. Darlingen har någonting som heter Raynauds fenomen
Eftersom han jobbar på ett fryslager så får han naturligtvis väldigt ont i händerna och fötterna. Själv säger han att det inte gör lika ont längre ect men det tror jag så mycket jag vill på, han vill inte att jag ska vara orolig tror jag.

Nu ska jag leta reda på Lucas och reta honom lite....han retas med mig varenda morgon klockan fem så nu är det payback time!!! Moahahahahaaaaaaa

Haj!

5 comments:

Lia said...

Hallå! Åh, du är lika knäpp som jag: jag älskar att vara student och kommer nog aldrig att tröttna på att få suga åt mig kunskap och träffa nya, spännande människor. Jag tänker plugga så länge jag lever, även om det blir distanskurser eller små kvällspass. Det ÄR kul med utbildning (säger hon som är gymnasielärare ut i fingerspetsarna) hahaha. Och Stef, ditt avreagerande på dumma och bitchiga kunder hade jag inte kunnat skrivit bättre själv: efter 9 år på IKEA vet jag att folk inte bara beter sig illa när de ska på semester, nej, det verkar vara en återkommande vana även i vardagen. Hmmm.
KRAM!!

Saltistjejen said...

Å Hej Stef!
Nu har jag hittat hit!!!
Kul att se din blogg. Förstår att du gillar universitet! Jag tyckte det var kul att plugga. Allt beror såklart på intresse men om man läser sådant man är intresserad av så är det superkul!
Som sagt. Fin blogg!
kommer nog titta in här ibland.
Kram!

Monika said...

Härligt att du äntligen är igång med dina studier:)9Jag är så glad för din skull!!Ska bli kul att följa dig: Fy vad otäckt det här med pojkvännens sjukdom...Jag ska läsa på lite till om denna sjukdomen, det kan ju aldrig vara bra att vistas i kylan...

Som sagt det verkar som om ni startar ganska "mjukt"med omvårdnad...
Kramkram

finelinan said...

Jag såg framemot att börja plugga i höstas jag med. Men sen blev jag gravid och jag såg framemot Gibsons ankomst ännu mer. Nu vet jag inte riktigt om jag ska plugga eller inte. Jag både vill och inte vill, men det är ju inte dags att bestämma sig förrän till våren så jag har ju gott om tid på mig...=)

Vad ska utbildningen leda till?

Stef said...

Lia: Ja jag tycker det är roligt! Speciellt på universitetet!!! Det är skoj, vi är ena riktiga knäppisar!! Haha! Härligt att höra av dig!

Saltistjejen: Roligt att du tittade in här!!! Så roligt att du gillar bloggen!

Monika: Ja det är lite av en mjukstart, bara sju poäng. Men det är nog bra att man får en mjukstart, det ska bli roligt och ja ska hålla dig uppdaterad om universitetslivet!

Finelinan: Ja men du kan ju alltid plugga sen som sagt om du vill det. Utbildningen ska leda till operationssköterska till slut! Så sjuksköterska först och sen specialisering!

kram