Pages

Wednesday, August 5, 2009

Långt Sommaruppehåll

Ja det har jag haft. Har helt enkelt inte haft lust eller tid för den delen att blogga. Om man ska blogga ska det var när man har lust och vill, annars är det ju inge roligt! Men nu känner jag för att skriva lite.

Har haft en helgalen sommar! Först kom familjen hem på besök, dom var här i Juni och Juli och vi hade supertrevligt! Vi åkte till Prag och firade storebrors examen!!! Två dagar efter dom åkte så kom min vännina från Usa och hälsade på mig i tre veckor, vi besökte massor av museum och närliggande städer. vi var även på stranden och i Köpenhamn på tivoli!!

Samma dag som min vännina åkte hem så kom min far på besök från Tjeckien. Just den dagen hände det en annan helgalen grej!

Jag stod i incheckingskön på Köpenhamns flygplats och höll min vännina sällskap tills hon skulle resa hem. Där stod jag helt ovetande om att min darling just då landat på samma flygplats för att tydligen komma och överraska mig! Och det gjorde han, jag fattade ingenting när han helt plötsligt stod framför mig och min vännina stod med filmkameran i handen och storflinade! Många tårar och kramar kan jag säga. Det tog mig ungefär 24 timmar att smälta det hela och återgå till normal hjärnfunktion. Fantastisk födelsedagspresent!!!! Två härliga veckor tillsammans :)
Nu åker han hem på Måndag :( Mindre roligt, men så underbart det har varit! Ikväll ska vi dricka lite vin med goda vänner och mysa hemma!

Tjolahopp!!!!

7 comments:

Pernill@ said...

Åhhh vilken underbar överasskning !!!!!

Anonymous said...

Roligt att Du är tillbaks med Ditt bloggande. Kram. Mormor.

nika said...

ja...det var verkligen ett l[[[[ngt uppeh[ll.

Mina ord - min vardag said...

Ja det må jag då säga vilken överraskning. Och välkommen tillbaka har saknat dig. Om du inte vet så har jag bytt bloggadress och rubrik nu heter min blogg Mina ord- Min vardag istället för sivan. Och den nya bloggadresen är sivandersson.blogspot.com. kram och ha en bra dag har verkligen saknat dig.

finelinan said...

Låter som en alldeles jättehärlig sommar! Då kan jag förstå det jättelånga blogguppehållet... men välkommen tillbaka, jag ser framemot fler uppdateringar. Hur är det med Kissekatten?

Anonymous said...

Vilken härlig sommar du haft, hoppas hösten blir lika mysig. :) /Daniela

Monika said...

Först vill jag välkomna dig tillbaka efter ditt uppehåll;)Jag har varit och kolla på din blogg titt som tätt:))
Wow vilken överaskning du fick av Darlingen:))Vilken man, att bara komma på en sådan grej. Jag kan tänka mig att känslan när du står där framför honom är obeskrivlig.Annars har du haft det bra? Ja, du har ju haft lite att göra med resan till Prag och familjen på besök osv. När börjar skolan förresten?
Kramkram