Pages

Sunday, August 23, 2009

Härligt höstväder

Är det faktiskt idag! Solen skiner och luften är krispig och det är helt vindstilla! Det är kyligt men med en tjock tröja eller tunn jacka så är det kanon. Sådana här dagar är ovanliga här men mycket trevliga! Naturligtvis så sitter jag på jobb och kan därför inte njuta helt utav det fina vädret men det kommer fler dagar som denna förhoppningsvis!Haj!

5 comments:

finelinan said...

HÖST!? Jag som tyckte det var en riktigt härlig sommarmorgon när jag var ute med vagnen tidigt i morse. Klart, soligt och varmt. Visst är det liiite kallare än högsommarvärme, men inte höst. Fast det är kanske bara här ute på landet det är sommar... =)

Stef said...

Jepps jag anser att det börjar bli höst här nu ;) Det var kyligt imorse, fast på ett bra sätt! Jag vill att det ska vara höst nu så jag kan kompromissa, det är tidig höst! haha

kram

Monika said...

Jag håller med dig Stef. Det är höst nu, och därmed basta!:))
Pratade med min store son igår och han påstod att det var sensommar...

nika said...

Jag håller på sensommar jag med. det var faktiskt lite kyligt i luften imorse...här också. Skön luft.
Stef sa du att jag skulle sätta en rosa rosett på din present till pappa?......det tycker jag är kul...jag fixar en rosa rosett.

puss

Myra said...

Höst? nej, vet du vad. Inte än! MEn joo, jag får hålla med ändå, speciellt då jag ju inte är van att få höst förrän senare i oktober typ.. :)