Pages

Thursday, February 19, 2009

Jag blir då aldrig nån ekonom....

Idag huj jeeevlar har jag betalat alla mina räkningar för denna månaden och gråtit en skvätt över mina futtiga pengar som försvann fortare än kvickt. Det här med ekonomi, budget och sånt är jobbigt tycker jag. Varje månad så får jag en massa brev med en massa siffror och sånt, jag vet inte vad det är så jag slänger dom, bara skräp. :P
Som tur är så utbildar sig älskligen till ekonom. Haha, det är rätt så roligt när vi pratar pengar. För inte så längesen så försökte han tappert att förklara lite för mig om att investera, hur, var, när, ect...jag fattar noll, inte hjälper det att jag inte är ett dugg intresserad heller. Han gav upp efter två timmar när jag låg och ålade på golvet och låtsades att min hjärna sipprade ut och sen avslutade med en mycket dramatisk död.

Det fortsätter att snöa och vara allmänt kallt och jävligt. Jag tycker om snö men nu räcker det. Man drar ju sig för sören för att gå ut. Nej nu vill jag ha sol och vårblommor!!!

Avslutar med en liten sång, många känner nog igen den från Eurovision Song Contest 2008. Fantastiskt prestation av Slobodan Trkulja och Balkanopolis. Synd att mellan akten inte kan vinna!



Tjing

3 comments:

Monika said...

Du skriver att "darlingen" är en blivande ekonom. Då så då är saken "biff" för att få balans i det hela så behöver du bara bekymra dig om hur du ska spendera era ekonomiska resurser...Herregud han utbildar ju sig för att det ska gå ihop..Det kallar jag sann "team work". Skulle han dock protestera så är det bara att visa honom bilden som jag har på min blogg under rubriken "till mina medsystrar" och vips så ska du se att älsklingen "lättar" på plånboken:))
Ha en bra dag

Myra said...

Ekonomi är det värsta jag vet. Totalt ointressserad. Det enda jag tycker är roligt är att göra åt pengar... Och då INTE på räkningar och annan skit. :D

Anonymous said...

Steg ett Steffi: Tag inte med visakortet till Kristall nästa gång... Haha, Tequila!

Steg två: Om du ändå gör det... köp bara Tequila-shots till dig själv! Haha!