Pages

Friday, February 27, 2009

Glasöga

Gick äntligen till optikern för att checka ögonen. Det blev en massa experiment och grejs. Han tror att mitt problem är att jag är översynt. Alltså, att bilden bryter bakom näthinnan istället för att brytas direkt på den. Han förklarade att jag troligtvis fick ont i ögonen eftersom mina ögon hela tiden måste justera linsen för att bilden ska bryta rätt. Att raderna eller vad jag nu tittar på får en liten kopia som vandrar iväg ibland sa han berodde på att efter ett tag orkar inte ögonen mer och då slutar dom fungera som dom ska.

Så, nu har jag fått fula låneglasögon som jag måste ha på mig för att slappna av ögonmusklerna. Ska sen tillbaka på återbesök och göra en ny undersökning. Undrar vad detta kommer att kosta mig??? Säkert en hel årslön!

Prov idag i skolan så jag måste nog plugga lite nu!

Tjing!

3 comments:

Myra said...

Var också hos optikern i veckan. Återigen sämre syn och nya brillor är beställt. Jag vill inte vara meeed...

Kostar för mycket och jag vill kunna ha solbrillor på mig! :D

Liselott said...

Välkommen i Synfelsklubben hörru. Jag har början till ledsyn och inte fasen blir det bättre heller. Hrmf.

Och kostar gör det också. Urk!

Kramis L

Monika said...

Stackars dig. Själv åkte jag på skiten för ett år sedan, då med progresiva glasögon, suck stön pust! Men du Stef, låt inte snålheten bedra visheten, köp det som känns bra för dig,och som du känner att det trivs du med, om du ska ha dom varje dag, jag lovar dig i långa loppet lönar det sig, även om det är surt, när man betalar:))Kramis