Pages

Wednesday, February 25, 2009

Huga vilken vecka!

Här är det fart och fläng! Men det är bra, det händer saker iaf!!!

Utbildning igår på jobb, och visst, inte det roligaste precis men jag hade trevliga kollegor med mig så det gick toppenbra! Dessutom bjöd chefen på semlor och då är det alltid fest!!

Bästisen och jag fortsätter med kjolarna, och klart du ska få se Myra! Dom börjar lika kjolar nu faktiskt. Det är mycket mer jobb att sy någonting än vad jag trodde det var. Haha tänkte jag, den kjolen smäller jag ihop på en timme. Jo jag tackar, vi är inne på dag tre nu! På fredag ska det vara klart iallafall hoppas vi.

Vi flyttade soffan och fåtöljen som jag fått av min vänninas mamma häromdagen. Nu står det på balkonen och ser mysigt ut! Det blev en enorm skillnad, mycket bättre än dom gamla plastmöblerna som nu åker på tippen! Jag gjorde en begåvad sak när vi skulle flytta soffan. Vi var hemma hos bästisen och skulle köra därifrån och hämta soffan för att köra den hem till MIG. Glada i hågen åker vi iväg och knökar in soffan i Saaben, och när vi kommer hem till mig så kommer jag på att jag har inte tagit med mig mina nycklar till lägenheten! GRATTIS!!! Så vi lastade ur soffan och ställde den vid porten, och där parkerade även jag mig medans bästisen körde hem och letade upp mina nycklar. Snacka om att grannarna glodde när jag satt ute vid porten i min nya soffa. Men vad fan, man får bjuda på lite grannunderhållning lite då och då.

Kronprinsessan Victoria har förlovat sig, och nu blir det storbröllop för miljarders miljoner, grattis till alla skattebetalare. Undrar om jag är bjuden?? ska genast kolla posten!

Tjing!

3 comments:

my said...

vilka fina nagellack vi köpte idag! haha. vi rockar!
puss

Pernill@ said...

Min inbjudan har inte kommit än har din ??

Monika said...

Hahaha, vilken härlig syn! Sittandes i soffan utanför porten, det kunde ha varit jag!
Jasså du har inte fått inbjudan??Jo vi fick inbjudan, men eftersom min almenacka är redan fullbokad så fick vi tyvärr tacka nej, till hovets stora besvikelser:))