Pages

Saturday, February 21, 2009

Fye Faen....

Vad jag är trööööött idag. Sitter på jobb och försöker hålla mig vaken med 53 liter kaffe.

Bästisen och hennes pojkvän kom hem i torsdags kväll. Självklart så hade vi mycket att prata om och det blev god middag hemma hos hennes mamma. Sen följde de med hem till mig där vi körde några rundor av det där förbaskade kortspelet dom är helt besatta av och sen var det dags att krypa till kojs eftersom jag skulle upp tidigt nästa morgon. Halv 5 för att vara exakt. Men det blev inte mycket sovande. Det blev en hel del flams och trams och massor av skratt attacker. Sen skulle dom kolla på film...The Other Boleyn Girl såklart, och då kan man ju inte sova! Den är ju så bra! Efter filmen så lyckades vi äntligen somna till slut efter en lång konversation om skandalomsusade kungligheter och en debatt kring frågan ifall Prins Charles har en piercing i sin....salami. Fråga mig inte hur vi kom in på ämnet men vi skrattade så vi höll på att dö!
Natten fortsatte med konstiga drömmar om ormar och det var rätt så obehagligt. Sov allt som allt ca 2 timmar och det går jag inte runt på länge.

Och gårdagen ja....jag var ju ganska trött men....jag jobbade morgon och förmiddag, sen blev det lunch på stan med bästisen och hennes darling. Efter det åkte vi in till tygaffären i Malmö och handlade en massa härligheter till våra 50-tals outfits. Haha, vi lyckades också komma hem med stickor och garn och nu jeevlar ska vi sticka mössor, bästisens pojkvän har redan börjat sticka sin. Som belöning för att han var duktig i tygaffären så var gick vi till sportaffären. På hemvägen stannade vi och hämtade upp hennes moster som vi släppte av på vägen. Efter det var det tillbaka in till stan för att handla vin och mat och sen så bar det äntligen av hem. Väl hemma hos bästisen så anlitade vi hennes mamma som våran privata syinstruktör. Hon är nämligen superbäst på att sy!!! Det blev en stor syfest!! Jag och bästisen började på våra kjolar, mostern sydde en väska, pojkvännen (inte min alltså) stickade, och min extramorsa försökte desperat sy lite på sitt eget projekt. Hon fick inte mycket gjort eftersom det enda du hörde var en massa..."...det funkar inte, jag har stuckit mig två gånger nu....,vad gör jag nu??.....,tråckla?? vad är det??.....,får jag använda tygsaxen???.....,hjälp,.....är detta bra???..,gör det nåt om tyget är lite rynkigt??...,var ska jag klippa sa du?? kvittar det var jag nålar fast möstret?? ,JAG KLIPPER NU!!!
Hon sprang fram och tillbaka och gav till slut upp och la undan sitt projekt för det blev inget gjort på det ändå.

Sen blev det middag framför tvn till På Spåret.

Och idag så jobbar jag...roligare har man haft! Efter jobb blir det middag hemma hos bästisen igen och sen plugg och massor av sömn!

Avslutar med Björn Gustafsson i Tips Från Coachen.Tjing

4 comments:

Monika said...

Hahaha, den var bra, stackare, hur är vädret hos er? Här är det typ Sibiriska vinter!!!! Jag slängde en blick ut genom fönstret och du, jag tyckte mig verkligen se en isbjörn komma gående...Fast allt är så jäkla vitt överallt att det kunde lika gärna vara, vara en granne som har den dåliga smaken att gå ut, huh vad hemskt:))
Somna inte ,kram på dig

Pernill@ said...

Klart han har !!!!
Han kan ju inte ha den nånannanstans för det strider ju lite mot hans image..
Jag kan verkligen se Herr Prins i full läder mundering och en stor diamant i Salamin...
Ooooo nej nu fick jag den bilden framför mig.....
Nu kommer inte jag att kunna sova inatt...
Kram på dig i kylan...

Alexandra och Rebecka (also known as Storasyster och Lillasyster) said...

Ormar var det ja? Säääkert! Du drömde om salamisar! Hahaha!!!
Dåligt sortiment på 7 Eleven?
Aaaaaaahahahahaha!!!

Myra said...

Sådanadär flamsnätter är ju hur kul som helst! Det är ju attan att man ska behöva lida så efteråt bara... ;)

Är jättenyfiken på era utstyrslar och jag tar helt fräckt förgivet att vi får se bildbevis på det färdiga resultatet sedan. Eller hur!