Pages

Monday, January 30, 2012

Bröllopstankar

Skypade med mor min igår, det är inte alltid lätt att få tag på henne men skam den som ger sig! ;)

När man har turen att ha en ledig helg så kan man sitta och fundera på annat än skola och jobb, bröllop till exemple. Fästemannen har ju friat och tanken är ju att vi ska gifta oss någon gång. Det har inte blivit mycket planerade eller funderande hittills efter som jag har häcken full med allt vad skola heter! Men i helgen satt vi faktiskt och funderade och undersökte lite grejer. Vi har lite ideér om hur vi skulle vilja ha det och framförallt när?! Det är inte det lättaste att välja ett datum. Iallfall, mor och jag satt och diskuterade klänningar och mamma hade sett en klänning som hon tyckte var jättefin, så hon skickade en bild. Vi har vanligtvis inte samma smak när det gäller kläder precis, men se där.......det var exakt samma klänning som jag hade suttit och tittat på tidigare i veckan!!!! Helt underbart vacker och perfekt! Jag ville beställa den på monemangsen men efter att vi läst lite reviews från webbsidan så ändrade jag mig, det fanns väldigt många bra reviews men även många dåliga, och dom hade alla samma klagomål, att sömmarna var dåliga och sneda och att tyget inte var detsamma som man såg på webbsidan utan att det var polyester. Hm då blir man ju lite nervös, jag bestämde mig för att inte köpa och istället skriva ut en bild och se om jag kan få den sydd någonstanns! Man vill ju inte beställa något som inte passar och som blir en stor besvikelse. Nej då är det kanske bättre att lägga lite mer pengar och få det rätt från början!

Hår har jag också spånat lite på, och jag har även där hittat en supertjusig frisyr som bara är helt perfekt, dessutom är frissan perfekt till klänningen! :)

Hur vi planerar vårt bröllop tänker jag inte säga än, det är för många lösa trådar och än så länge är det bara ideér, men när vi väl har bestämt oss så ska ni får alla smarriga detaljer! :)

Iallfall, det är roligt att planera bröllop :) Mysigt! Fästemannen köper dom flesta av mina ideér och det ända han är riktigt "concerned about" är hans kläder, där är han en envis jäkel! Han är mycket bestämd när det gäller vad han kan tänkas ha på sig och inte! Kombinationen beige/vit (typ beige byxor, vit skjorta) är tydligen helt absurd. Hmm....detta blir inte lätt!

Jaja, haha det är lite tid tills det är dags så vi har mycket tid på oss att planera och fixa! :)

Nu blir det duschen och sen ska jag plugga lite innan praktiken! Kvällspass idag, inte ideal men det får man ta!

2 comments:

Madeleine said...

Underbart!! Blir nyfiken nu..:)

Trillingnöten said...

Awwww...vad mysigt att planera!! :)