Pages

Friday, January 13, 2012

Flyt

Igår kände jag och C verkligen att vi fick flyt i skrivande på uppsatsen. Vi öste på och var kvar på biblioteket ända till klockan 18.00 och skrev så det stod härliga till. Kandidatuppsatsen börjar närma sig sin slutgiltiga version förhoppningsvis, vi planerar att vara klara på söndag!

Andra trevliga saker som hänt i veckan är:

Att det damp ner en bröllopsinbjudan i brevlådan häromdagen, wohhooo I love weddings! :)

R lagade middag igår och den blev jättegod! :)

Lucas verkar äntligen ha insett att lådan är det bästa stället att kissa på! :)

Jag glömde mina nycklar hos C och kom inte in hemma så det fick bli spontanvisit hos bästisen och gudsonen, jättetrevligt! :)

Jag har äntligen kommit igång med att läsa bloggar igen och skriva lite! Det känns roligt! Det är alltid kul att se var folk pysslar med! :)

Nu är det snart helg, men det blir inte någon helg för mig och C, vi ska jobba stenhårt så vi kan bli klara med uppsatsen och få den ur världen förhoppningsvis! Schemat i skolan är späckat, späckat, späckat men jag känner mig lite peppad av att det faktiskt bara är ca 5 månader kvar........sen är jag klar! Det var inte så längesedan som jag hade 3 år framför mig, nu är det nere på 5 månader, det är inte klokt! :) Jag blir helt glad i kroppen när jag tänker på att detta var sista julen som jag behövde plugga över jul, detta var sista lovet som jag behövde tänka på tentamen och inlämningar och examinationer, nästa lov.....sommarlovet.....då ska jag äntligen jobba som sjuksköterska, och när jag har semester....då är jag ledig.....helt ledig, även i huvudet! :) 5 månader.....bara 5 ynka månader! :)

Tjingeling!

2 comments:

finelinan said...

Härligt! Jag har "bara" hälften kvar nu... Känns som en evighet...

Swedish Army Wife said...

Wohoo det kommer gå skitsnabbt ska du se :D