Pages

Tuesday, January 10, 2012

Jag skulle ta en bild men..........

Jag köpte med mig frödinge ostkaka hem idag! Tänkte att det kunde vara mumsigt att äta efter middagen! Hade planerat att ta en bild på den när vi lagt upp den på tallriken med grädde och sylt...men fästmannen käka upp den innan jag hann ta fram kameran! Så kan det gå om man nye är snabb nog.

Det blev spontan visit hos bästisen och goaste gudsonen pga att jag glömde mina nycklar hos C och därför inte kunde komma in när jag kom hem! Jättekul, men oplanerad fika är alltid trevligt! Tyvärr är lillkillen lite krasslig så han är inte på superhumör men vem är det när man är sjuk? Stackars liten!

Övriga roligheter är att jag verkar ha lite svårt att komma över jetlaggen (jetlagen? Jetlag?...hur säger man det egentligen?...) denna gången vilket innebär att jag har lite svårt att sova trots att jag stiger upp tidigt. Ligger vaken till två på natten, oh joy! Hur känner ni andra som varit borta nu över jul? Har ni kommit in i rytmen än?

Nej nu ska jag diska undan och se om jag kan få tag på mor!

Tjingeling

2 comments:

Trillingnöten said...

Ostkaka!! Gott! Jag tycker att det blir svårare och svårare att komma över den där jetlagen faktiskt...sista gången för 1,5 år sen var det riktigt drygt...

finelinan said...

Jadå, jag har kommit över jetlagen! Det gick rätt lätt. Jag reste förvisso bara 25 minuter bort med bil så... =)