Pages

Sunday, March 27, 2011

Veckan som har gått!

Det har varit fullt upp hela veckan som R har varit här! Vi har varit nere på skatteverket två gånger och jag är föga imponerad med hur smidigt allt har gått. Det tog fem dagar att få hans personummer och alla papper ivägskickade till försäkringskassan. Dom var jättetrevliga och hjälpsamma nere på skattekontoret. Vi har provat fyra nya maträtter, till exempel hemmagjord pizza. Förutom att botten blev lite för tjock var det gott! :)

Jag har dessutom jobbat och skrivit en tenta i skolan. Nu på måndag börjar vi en ny kurs, vi kommer att ha teori och praktik i psykiatri och vårdcentral. Igår var vi hundvakter, och idag är jag hundvakt igen medans R tar hand om tvätten! Jag är glad att jag slipper för en gångs skull. Vi har även lyckats organisera lilla lägenheten så att vi får plats allihopa!

Lucas är lite halvskeptiskt till R och tycker mest att han tar upp en massa plats. Men det hade vi förväntat oss, han vänjer sig säkert snart! :)

Vi har även letat jobb till R och han har skickat ut en del ansökningar. Jakten fortsätter! :)

Nu tänkte jag passa på att uppdatera mig på era bloggar och förhoppningsvis kommer jag att ha lite mer tid framöver att blogga mera!
Tjingeling

2 comments:

Madeleine said...

Underbart! Är så glad för er skull. Hoppas att allt går bra med jobbsökandet :)

Trillingnöten said...

Så underbart! :) Kämpa på med jobb och grejer, det löser sig nog snart! :) Ser fram emot att följa med på resan!