Pages

Wednesday, March 4, 2009

Slow Day....

Igår var jag och bästisen på café. Vi tryckte i oss varsin bakelse och mådde illa resten av dagen, men det var det värt!!!! Sen lagade vi middag lagom till hennes mamma kom hem. Det blev nån slags spagettilåda som är supergod! Vi motionerade också, tog hunden på en lång promenad senare på dagen. Vi satt även en låååång stund på stadsarkivet och grävde i gamla böcker. Hon tyckte det var intressant, jag satt och gnällde över att jag fick dammtussar i halsen.

Vi umgås ju rätt mycket, bästisen och jag, varenda dag typ. Man får passa på nu när hon är hemma juh. Häromdagen när vi var och handlade i affären som ligger på min gata frågade kassören om vi hade flyttat ihop. Hmmmm....hehe.

Idag är jag ledig, skönt. Är hemma hos bästisen och tvättar tvätt medans hon är på jobbet.

Vaknade imorse av att hunden satt och gnällde och skällde och hade sig. Jag tänkte att dörren nog var stängd och att hon inte kunde komma ut. Jag öppnade ögonen och kollade. Hon satt och glodde på mig och tyckte att jag kunde komma ner från vånings sängen. Så jag fick klättra ner och lägga mig i bäddsoffan istället. När jag krupit ner la hon sig tillrätta precis bredvid mig och somnade på två röda. Skumma pälsklädda varelse.

Steg upp ganska sent, halv tio för att var exakt. Körde igång första maskinen tvätt och satte mig sen vid datorn. Och här har jag suttit sen dess.

Bästisen ringde och sa att hon skulle hem en snabb vända och hämta en video till sin lektion, jotack. Helt plötsligt flaxade hon in genom dörren som en galen struts och sprang runt och letade febrilt. Hon stannade till i två sekunder, frågade om det var mitt kaffe, och när svaret var ja så drack hon upp det och stack iväg fort som fan.

Nu har jag lagat nytt kaffe och njuter lite av att jag inte har ett skit att göra idag, förutom tvätten.

Ska kanske försöka få tag på min moder eftersom hon inte svarade IGÅR när jag ringde. Aldrig hemma när jag tycker att hon ska vara det! Hehe, flåt mamma.

Tjolahopp

4 comments:

my said...

Jag är ingen struts! Och det var faktiskt bara en liiiten slurk kallt kaffe kvar i den koppen din snikna unge.

pusspuss, du är bäst

nika said...

jag ar hos the bakerboys until 2pm sen ringer jag dig

pussis
mammis

Monika said...

Passa på och njut av bakelser,jag är bara så jäkla avis, numera gör jag det teoretiskt, suck, stön, pust. Fast jag vet ju inte varför jag beklagar mig jag har ju själv tryckt i mig så "späckvalkarna dansar"bläääh!!!

Lia said...

Viken cool bild Stef! Man kan nästan höra hur det svänger om musiken=). Härligt att få massor med tid tillsammans med bästis. Min tittar ner till skåne i helgen, och jag lääängtar! Kram