Pages

Tuesday, March 17, 2009

Ett dygn utan dator...hur faaan ska detta sluta??!!

Idag har jag jobbat, oh så skoj. Sen fick jag hjälp av bästisen att städa lägenheten och nu ser här fint ut. Jag ska ju ha fint storstadsfolk på besök och då ska jag bjuda på den avancerade rätten pizza som jag ska beställa från pizzerian här bredvid. Jag har även skickat in min ansökan till höstterminen och fixat lite annat grejs.

Ikväll kommer bästisen att kidnappa min dator som hon behöver låna eftersom hennes ligger för döden, ujujuj hur ska det gå...utan dator i ett helt dygn, jag tror inte jag överlever!!! Men hon städade visserligen min toalett idag så jag får snällt låna ut den och inte gnälla.

Nu får grynet väldigt gärna komma för jag börjar bli väldigt väldigt hungrig!!!

Im signing out!!!

Tjingeling

4 comments:

Alexandra said...

Hörru din gök!
Du behöver läggas in på rehab för datanördar! Klarar man inte EN dag är det fan illa ställt! Haha...look who´s talking... :P
Hoppas du överlevde! Kram!

Monika said...

Det är bra tjejen ALLT har sitt pris! Låna ut datorn då kan man göra mindre pikanta saker som att städa toan, hahaha, underbart. Ska anamma det genast!!!!
Kram på dig och ha en bra dag:))

Lia said...

Hahaha, det var ju också ett intressant sätt att ordna städhjälp på =)). SMART! Men jag förstår din ångest, att vara utan datorn är verkligen skadligt för hälsan, hihi. Puss och kram!

my said...

uppdatera min blogg sa du? hm... :P