Pages

Saturday, March 21, 2009

I just loooove...

Lördagar spenderade på jobb...suck!!! Trååååååååååkigt!

Lyssnar på Cara Mia och den påminner mig om två helfestliga töser!!!!! Så kul vi hade!!!

Annars så har jag inte kommit långt med det jag ska göra innan jag åker, har typ allt kvar. Hoppas verkligen att mina glasögon blir klara på måndag, vill ju helst ha mina egna med mig till usa. Ska få lite hjälp ikväll att börja packa men jag tvivlar på att det blir mycket gjort om bästisen tar med den där vinflaskan vi har haft ögonen på sen i förmiddags ;) Jag har prov på måndag, det är nog det viktigaste.....sen kan jag äntligen slappna av och vara ledig!!! Jiiihaaaa!!!!

Imorgon blir det fika med storasyster och möjligtvis lillasyster, det ska bli skoj, har inte haft så mycket tid att ses och jag saknar dem :(

Sen blir det storstäd av lägenheten, packa, några sista stygn på quilten och sen plugg! Måndag blir det fika med grynet, sen last minute shopping, tvätt, ipod laddning och sen flyttar jag in hos bästisen över natten eftersom hennes käre far har erbjudit sig att köra mig till flygplatsen nästa morgon. Han är sååååå snäll!!! :)

Nu ska man bara förbereda sig mentalt på flygresan också...usch och tvi...jag tycker inte om det alls!! :(

Det ska bli så roligt dock, den senaste veckan har jag mest flaxat runt och varit till ingen nytta eftersom jag inte kan sitta still i två sekunder! Wiiiiieeeee! Måtte det bli tisdag snart!!!

Alles for now!

Tjing!!!!

3 comments:

Myra said...

Man packar inte förrän i sista stund, det är ingen sport annars. Fråga mor din hur jag gör.... Hahaha

Pernill@ said...

Hoppas nu du får en jättehärlig usa vistelse..
men du jag får nog plats i din väska..
Jag är inte så stor....

Monika said...

Ha det nu så underbart:)Jag önskar dig en bra resa.Kram på dig och var rädd om dig