Pages

Tuesday, March 3, 2009

Men lägg av.....

Nu är det andra gången dom ringer från mottagningen och ändrar min tid pga dittan och dattan. Nu får ni fan lägga av. Så nu har jag ny tid nästa vecka igen. Dryyyyygt.

Igår var det frukost hos lillasyster, trevligt trevligt!!! hon är så duktig på att baka och hennes scones är en fröjd för smaklökarna.

Sen var det skola och efter det middag och stim med bästisen! Hon sov över och imorse väckte hon mig så jag kunde dricka kaffe med henne innan hon gav sig av till jobb. Själv ska jag ner en runda på jobb idag någon gång, behöver fylla i lite papper.

Pratade med älsklingen igår och han berättade stolt att han varit jätteduktig på ishockeyn. Sen berättade han, en aningen mindre entusiastiskt att han varit tvungen att spela teater i sin shakespeare klass.....det tyckte jag var roligt!

Nu sitter jag här och latar mig och glor på tv. Ska nog fixa lite mer kaffe och vänta på efter 10 med Malou, det tycker jag om att titta på!

Tjing!!!

4 comments:

Myra said...

Men ååh, så störigt. Tänk om du kunde få behålla din tid nu då...

Monika said...

Gumman, en älskling som springer omkring i trikåer,hmmmmmm, vid närmare eftertanke hade jag nog också flyttat till en annan världsdel, hahaha
Kram på dig, hur går det med glasögonen förresten?

nika said...

det heter....jag ska gå ner till jobbet en stund.......

puss och kram
mammis

Windsor Castle said...

Typiskt att mossan ska rätta en...Min favvis är biten att sitta och lata dej och glo på tv...just up my ally.
K.