Pages

Monday, March 9, 2009

Helg review

Bara två veckor kvar tills jag åker till usa!!! Weiii nu börjar jag bli otålig!!!
Måste fixa älsklingens födelsedagspresent och lite annat smått och gott.

Var på afterwork i fredags med några kollegor från jobb, gratis plockmat och bra musik! Sen blev det en öl på puben med bästisen och några kompisar. Det var också mycket trevligt och kvällen avslutades med några rundor guitar hero.

Sen blev det jobb och mera jobb. I söndags förvandlades vi helt plötsligt till två väldigt artisy-craftsy tjejer och har nu påböjat quilt projekt med bästisens mamma som handledare. Vi sydde tills vi höll på att storkna och det ser riktigt bra ut med tanke på att vi är två nybörjare som alltid valde träslöjd. Jag är mäkta stolt över mina färdigheter på symaskinen även om jag blir lite för kaxig ibland och kör plattan i botten och sen får sprätta i några timmar. Sprätta, det har vi fanimej blivit riktigt duktiga på. Vi skulle kunna jobba som professionella sprättare nu.

Idag blev det jobb och sen skola direkt efter, lite tröttsamt eftersom jag måste gå upp så jekelens tidigt när jag jobbar morgon. Men det får man leva med, gå och lägga sig tidigare på kvällen är ju ett alternativ för att bota sömnbristen.

Internationella kvinnodagen var igår och det firades med bakelser och choklad....mums! Barbie fyller 50 år idag och det firade jag och bästisen med en folköl! Jag sitter och hoppas att det finns nåt att fira imorgon också, kanske att man lyckas få en tvätt tid i tvättstugan, eller att ica har extrapris på disksvampar?

Nu ska jag sätta mej och halvsova framför tvn med en kopp te!

Tjing!!!

7 comments:

Alexandra aka Storasyster said...

Ja du är väl en riktig liten sprätt du :P

Och Stef, livet i sig är värt att fira vaaarje dag! Så varför inte äta en stor gräddtårta alá Pippi Långstrump imorgon? Hahaha! Vi säger till Rebecka så får hon baka! Haha! :D

Lia said...

Hahaha- helt rätt inställning babe! Fira det som firas kan=)). Tänk om allt kunde fatta att det är så man kan leva sitt liv! =)

my said...

Jag tar med nått att fira med när jag kommer hem från arkivet idag! Du behöver bara komma på något att fira. Kanske att mupparna är så bra? Eller att frida inte har kissat innomhus på en hel vecka?

Monika said...

Jag tycker att du ska fira dig själv idag!
Kramis på dig

på en tvärgatan said...

Steffi?? börjar du bli alkis? är det dig jag har sett på parkbänken hela veckan fightandes med ankorna om de sista brödsmulorna????
mouhahahahahah

på en tvärgatan said...

men du ska vi fiiika innan du drar? helst på såna ballerina choko!! :p

Windsor Castle said...

Ta med lite turkisk peber....we neeeeed it