Pages

Thursday, March 26, 2009

Be very jealous.....

Så är jag äntligen här. Jag landade i Atlanta och fick ta av mig jackan för det var SÅ SABLA VARMT! Resan gick bra, jag hoppade mellan spyor som små barn placerat lite här och var. Allt som allt hade tre ungar kräkt innan vi kom fram, mycket lyckat.

När jag kom fram till cinci satt älsklingen och drack kaffe och väntade på lilla moi, jag fick rosor och privat bärhjälp med mina tre väskor.
Jag gick ut genom flygplatsens dörrar och slogs till marken av en varm sommarvind ala 20 grader......klockan 7 på kvällen....en hälsning till alla i kära skåneland....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

När vi kom hem var alla glada att se mig, fast fadern tittade lite oroat på alla väskorna och frågade lite försiktigt om jag skulle flytta hem igen. Njae, kanske....

Igår kväll spenderades ute vid elden med kompisar och vin...UTAN JACKA, HALSDUK OCH VANTAR. Jag hade en tunn tröja och sandaler på mig!!! Ännu en gång....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!ps. Jag tog inga bilder för kameran som tillbringat ett år i skåne fick värmeslag och ligger på sjukhus ;)

I löööööööv my life!

Tjing!

7 comments:

Pernill@ said...

Tyvärr så tycker jag inte om dig längre och kommer inte att läsa din blogg förrän du kommer hem till kylan igen *ler*

Myra said...

Jag troooooor dig inte!!!

:D

Du och mor din har en umaning hos mig. I ett och samma paket. Bara för att du är där...

Snaaart färdigskrivet och publicerat. Håll ut ett par minuter till bara. Hehe

Liselott said...

I am very VERY jealous *muttrar surt för mig själv här hemma i det kalla, trista Stockholm*

Lät ju hur härligt som helst: kompisar, eld och vin. Härligt! *suckar avundsjukt*

But you're worth it, honey!

Kram kram

my said...

Stryk skulle du haft! Jag sitter hemma med en strid ström snor rinnandes ur min näsa, magont typ förra sommarens "hernia", jättetenta i morgon, och en begynnande öroninflammation pga det iskalla (!) vädret.
Som sagt...stryk skulle du haft!
SAKNAR DIG! PUSSUNGE!

Monika said...

20 grader kl 19.00, hahaha inte en chans att jag tror på dig:) Som du skriver satt vid lägerelden med en flaska vin...Jojo, vad du inte nämde var att ni satt huttrandes i en Eskimå IGLO,och för att hålla någolunda värme så var det vin som florerade, jojo, det är ju som bekant vad som händer när alkoholens ånger når hjärnan, man hallucinerar, ser saker osv, hihihi, snälla ta med dig en sådan dunke till mig
Kram på dig och ha det riiiiktigt skönt "over There"

Alexandra said...

Jag är inte ett dugg avis Stef! För vet du vad!? Det REGNADE här igår! Hahahahahahahaha!!!! :P

(dör av avundsjuka...buhu!)

my said...

Halla! Hinner jag uppdatera min blogg trots scoutfjanterier och belgiensemester sa hinner du. :P Kom igen nu! Kampa! haha

Hoppas du har roligt! Dav halsar! kram kram kram