Pages

Friday, March 6, 2009

Line Dance

Ja, bästisen och jag har en kompis som drog med oss på line dance igår. Jag brukar vara lite skeptiskt till nya aktiviteter men tänkte att det var dags att prova på något nytt. Jag har aldrig dansat line dance i hela mitt liv och det har inte bästisen heller. Men vi gick dit och radade upp oss med dom andra. Första dansen var en ny dans och dom hade en noggrann och långsam genomgång. Det gick jättebra och vi dansade på. Men sen blev det lite svårare, dom andra där har nämligen dansat innan, hrm...i hela 4 terminer eller nåt sånt var det. Så sen repeterade dom gamla danser som dom redan kan. Alltså, en snabb genomgång och sen till musik. Haha, jadu, bästisen som är jätteduktig på att dansa gjorde jättebra ifrån sig, en annan kämpade för att komma ihåg alla steg och flaxade mest runt som en vilsen höna. Det måste ha sett väldigt roligt ut. Jaja, jag hade kul ändå och vi tänker minsann gå dit nästa vecka igen.

Idag ska jag vakta hunden eftersom bästisen med familj ska vara borta över dagen. Jag ska även till skolan och ikväll blir det jobb som gäller. Buuuhuuu, finns ju roligar saker att göra om man säger så!

Tjing

7 comments:

Monika said...

Line dance:))Häftigt, säg mig stryker ni omkring i rutiga flanell skjortor, hihihi, nä skämt o sidor, faktum är att det är en mycket populär dans och jag vet dom som håller på med det är helt klart sålda på det. Kram på dig

Myra said...

Hihihi. Har endast testat en gång och det i fyra sekunder ungefär, men det är attans så roligt.
Hur många gånger tror du du behöver innan du sluutar flaxa runt i motsatt riktning...? :D

Miss K said...

Det lät ju riktigt kul :) hoppas att ni fortsätter med dansen.
Önskar dig en trevlig helg
kram

på sveagatan said...

i looove din bild på bloggen :)

nika said...

varär det orange och grönt högst upp i din blogg??????va?va?va?

håller med ulli...din profilbild är urläcker

Monika said...

Hallå snygging, dags med uppdatering:) jag är ju bara sååå nyfis, kramis på dig

Alexandra said...

Hahaha!!! Jag kunde betalat dyrt för att få se di dansa line-dance! Om jag haft pengar alltså...:P
Och nej, jag vill inte följa med Stef! Dansa gör jag endast i onyktert tillstånd :D