Pages

Monday, May 9, 2011

Segt....

Hemma efter första dagen på psykiatrisk avdelning, och ja....hehe det var lugnt, skulle man kunna säga. Det är en väldigt liten avdelning med få patienter. Lugnt och stillsamt, och ännu mera lugnt och stillsamt. Jag hoppas på lite mer aktivitet imorgon, annars kanske man kan utnyttja tiden till att plugga inför den kommande tentan? Vi får väl se! Imorgon har jag ingen praktik så jag ska börja plugga så smått och så ska jag fika med min kära väninna. Gotta catch up when you can!

Idag gav jag mig på att göra raggmunkar. Jag hade egentligen tänkt göra det igår men när jag frågade mamma om recept så kom vi fram till att jag inte hade någon mejram hemma, och då sa mamma att då gick det bara inte att göra raggmunkar, det var tvunget att det skulle vara mejram i, annars kunde jag lika gärna skita i det. Så det gjorde jag, sen gick jag och köpte mejram idag, så nu fick R sina raggmunkar och han mumsade i sig en hel del så jag antar att han gillade det!

Han kommer nog inte att gilla att jag ska be honom rensa kattlådan och ta ut soporna lika mycket, hehehe! ;)

Over and out!

2 comments:

Trillingnöten said...

Raggmunkar har jag aldrig gjort själv men varit sugen på! Var det ett bra recept? Ska testa kanske i helgen! Tack för tipset!
och du, kanske imorgon får nån patient nåt trevligt psykbryt så du får nåt att göra :p

finelinan said...

Mejram i raggmunkar? Det receptet vill jag ha! Jag gör bara med salt och lite peppar, men det hade varit hemskt spännande att smaka något annat...