Pages

Saturday, May 14, 2011

Konstigt!

Jag skrev ett inlägg för ett par dagar sen, som tydligen har försvunnit. Mycket märkligt för jag är säker på att jag publicerade det. Nåja det var inte så mycket viktigt, haha. Iallafall, Idag är det lördag och det är vi glada för! Veckan som gick har varit okej, praktiken har blivit lite bättre, färre personal och en smula mer att göra. Igår fick jag följa med på en suicidföreläsning dessutom, den var intressant och trevlig, vi blev serverade en jättefin frukostbuffe och det var ett bra tillfälle att prata lite mer med vissa i personalen och lära känna dom lite bättre dessutom. Efter skolan planerade vi att åka till skogen med J och G och promenera med deras lilla vovve, men det blev inget med det för precis när vi skulle åka kom en skur med regn, hagel och åska. Det hela varade i ca 10 minuter eller så och sen var det över. Men då hade vi redan bestämt oss för att skippa skogen. Senare på kvällen bjöd J och G på tacos och prinsessbakelser till efterrätt! Mums! Vi spelade canasta (om det är så det stavas) och tittade på Madagaskar 2. En mycket mycket trevlig kväll!

Jag och J skickade iväg männen med uppdrag att hyra film till kvällen, jag hade blivit sugen på disney filmer och kom och tänka på Anastasia. Jag har aldrig sett den filmen men har velat se den länge, så vi skulle hyra den och Madagaskar. Men se du, hemmakväll hade inte anastasia, den filmen är för gammal...what?! 1998...Hur kan man inte ha Disneys filmer? Hur gamla dom än är? Skandal tycker jag! Så nu är jag på mission att få tag på filmen! Men som sagt, igår blev det Madagaskar istället och nu ska jag kolla på Walle, en annan disney film jag inte sett, eller Pixar...men Disney äger väl Pixar?

Just nu är det bara jag och Lucas uppe, R är trötter och ligger och sover, själv har man städat lite, diskat, druckit  kaffe och jag har en bröd deg som håller på att jäsa! :)

Ha en trevlig lördag allesammans!

2 comments:

finelinan said...

Åh, härligt med Disneyfilmer! Jag måste ta och skaffa mig ett gäng. Till Gibson förstås...

Du har inte fel ang. inläggen. Blogger har varit jättekonstig ett par dagar och både inlägg och kommentarer har försvunnit. Bland annat mitt om småkrypen. Men det var kanske skönt för dig, som inte gillade dem..? =)

ullibandolli said...

Har du tur har pappilainen kvar anastasia fast på vhs haha..