Pages

Friday, May 6, 2011

Ledig dag!

Idag är min lediga dag, R är i skolan och det är bara jag och katten hemma! Det är faktiskt skönt med lite "alone time". Inte bara det, jag har inte börjat nästa kurs än, så jag är även pluggledig! :)

Mamma ringde igårkväll vid elva tiden, sen tjuttrade vi i telefon till halv ett på natten, way past my bedtime! Det är ett under att R inte väcktes av konversationen, han måste ha sovit som en sten! Sen mamma började jobba igen så hinner vi inte prata så mycket, när hon kommer hem från jobbet har jag ofta redan gått och lagt mig, och på helgerna är hon iväg med lillebror på fotbollsturneringar ect...så det var roligt att snacka! :) Glada nyheter var ju att dom kommer att stanna i sverige lite längre än vanligt i sommar! Skönt!

Imorse steg jag upp med R och gjorde frukost till honom och packade lite lunch till skolan, sen dess har jag druckit kaffe och gjort mig iordning för dagen, nu ska jag städa lite grann och fixa här hemma innan R kommer hem igen.

Häromdagen var R nere i källarförrådet och rotade runt lite, han kom upp med en hel låda full med grejer!
Den här tillexempel. En gammal grammofon! Man vevar upp den och högtalaren finns i lådan, och den funkar faktiskt fortfarande! Rätt häftigt!


Sen möblerade vi om i lägenheten, jag slog sönder en lampa och R har haft sönder två stycken kaffekoppar!!
Lucas var mycket misstänksam till den nya möbleringen men han har hittat sina nya "platser" nu så han är lugn igen!

Imorgon är det 25-års fest och söndag tvättdag!

Ha en trevlig helg allesammans!

2 comments:

Trillingnöten said...

Skönt att vara ledig! Och mellan plugg dessutom :) Det är inte ofta man kan säga nåt sånt!

Trillingnöten said...

Du har fått en liten award av mig!